Trifyla, 50 tablete, Ayurmed

9980046620
9980046620
1
Comprimate
Star International
Stoc epuizat
2796 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 15:23

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contribuie la normalizarea tranzitului intestinal (frecventa si consistenta scaunelor) asigurand eliminarea toxinelor prin detoxifierea colonului, in special. Sustine normalizarea florei intestinale, a secretiei enzimelor, a fluxului biliar si contribuie la mentinerea integritatii mucoasei gastrice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului.
SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC, 100% NATURAL, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE
Suplimentul alimentar TRIFYLA este obtinut din amestecul a trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru continutul foarte bogat de fitonutrienti care sustin sanatatea si functionarea normala a sistemului digestiv. Contribuie la mentinerea digestiei normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si intestinale. Ajuta la mentinerea tranzitului intestinal normal asigura restabilirea frecventei si consistentei scaunelor sustinand eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentatie sau o digestie deficitara, echilibrand astfel procesul natural de detoxifiere. Contribuie la mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange si in special la curatarea si detoxifierea colonului.
Contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale care are un rol esential in procesul de digestie si imunitate a organismului. TRIFYLA ajuta sistemul hepatobiliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar. Continutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la sustinerea sistemului imunitar. Functionarea normala a sistemului digestiv, imunitar si antioxidant contribuie la mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.
Contribuie la:
- mentinerea starii de sanatate a sistemului digestiv;
- digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si intestinale;
- mobilizarea si eliminarea toxinelor din sange si in special curatarea si detoxifierea colonului;
- sanatatea sistemului hepatobiliar prin sustinerea regenerarii celulelor hepatice, mentinerea in parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice si a secretiei si fluxului biliar;
- sustinerea capacitatii de autoaparare prin protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sustinerea sistemului imunitar.
Compozitie/tableta:
Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe 150 mg
Terminalia chebula (Haritaki), pulbere de fructe 150 mg
Terminalia belerica (Bibhitaki), pulbere de fruct 150 mg
Acacia arabica (Guma acacia - excipient) 50 mg
Mod de administrare:
Copii 5-14 ani: cate ½ tableta de 3 ori pe zi.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masele principale minim 1 luna, cure de 3 luni.
Prezentare:
50 tablete

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Trifyla, 50 tablete, Ayurmed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.