Tiobec 800, 20 comprimate. Laborest Italia

9980048633
9980048633
1
Comprimate
Medimow
Stoc limitat
11587 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 3 May • 12:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Acidul alfa-lipoic (acidul tioctic sau vitamina N) este un cofactor enzimatic important in ciclul Krebs, procesul metabolic folosit de celule pentru a produce ATP, molecula care este implicata in principal in metabolismul energetic al organismului. Acidul alfa-lipoic este cofactorul esential pentru functionarea tuturor dehidrogenazelor din corpul uman. Acidul alfa-lipoic este activ atat in faza apoasa (citoplasma), cat si in faza lipidica (membrana) a celulelor.
TIOBEC poate fi utilizat atat in timpul, cat si dupa terapiile cu medicamente pentru tratamentul durerii si/sau inflamatiei.
TIOBEC® este disponibil si in plicuri: TIOBEC 800 bustine, administrat o data pe zi. In plus, linia TIOBEC include: TIOBEC crema, o formulare care contine 5% Acid Alfa-Lipoic, care poate fi folosita si ca produs topic; TIOBEC DOL, un supliment alimentar care contine acid alfa-lipoic, palmitoiletanolamida (PEA) si smirna si TIOBEC 800 DUO in tablete care se dizolva pe cale orala care contin 800 mg acid alfa-lipoic si 50 mg resveratrol.
Tehnica exclusiva care este utilizata pentru producerea comprimatelor TIOBEC FAST-SLOW asigura o eliberare rapida a 50% initial de ingredient activ si o eliberare lenta a 50% reziduala, imbunatatind eficacitatea acestuia.
Ce contine Tiobec 800, 20 comprimate. Laborest Italia
Acid α-lipoic (800 mg) 
Cum se foloseste Tiobec 800, 20 comprimate. Laborest Italia
Se recomandă 1 comprimat pe zi, de preferință pe stomacul gol (cu o ora înainte de masă sau 2-3 ore mai târziu).
Tiobec® poate fi administrat și la persoanele cu intoleranță sau sensibilitate la gluten și lactoză.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tiobec 800, 20 comprimate. Laborest Italia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.