Tinctura de Menta, 50 ml, Hofigal

9980046973
9980046973
1
Tinctura
Hofigal
Stoc limitat
891 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 11:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
- susține funcționarea normală a aparatului digestiv și favorizează eliminarea gazelor acumulate în stomac și intestine;
- susține sănătatea tractului gastro-intestinal prin ameliorarea unor tulburări cauzate de hipersecreția și hiperaciditatea sucului gastric, a tulburărilor funcționale digestive de origine hepatică, în digestia lentă și, protejează mucoasa gastro-duodenală;
- joacă un rol în normalizarea tranzitului intestinal (în special, în cazul scaunelor moi, apoase și frecvente), în calmarea vărsăturilor și senzației de greață;
- are influența pozitivă în menținerea sănătății cailor respiratorii din perioadele reci ale anului;
- este un bun detoxifiant, favorizează eliminarea diverselor substanțe nocive din organism.

Ingrediente:
Menthae piperitae folium - frunze uscate de Mentă 5 g, Menthae piperitae aetheroleum - ulei de Mentă 5 g și alcool etilic 90% v/v pentru 100 g soluție.

Mod de administrare:
câte 30-50 picături de 3 ori pe zi, diluate în 50 ml apă fiartă și răcită, după mese sau la recomandarea specialistului.
După diluare, concentrația de alcool scade la un nivel de concentrație homeopatică și nu comporta contraindicații legate de toxicitatea acestuia.
Prezentare:
50 m

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tinctura de Menta, 50 ml, Hofigal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.