Tinctură de Busuioc, 50 ml, Hofigal

9980036232
9980036232
1
Tinctura
Hofigal
Stoc epuizat
917 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Este un tonic general în stări de astenie; stări depresiv-anxioase, insomnie; bronșite acute și cronice; tulburări dispeptice - meteorism, aerofagie, anorexie, coliță de fermentație, colici intestinale; ulcer gastric sau duodenal; infecții urinare; parazitoze ale tubului digestiv cu Giardia; adaptogen (permite suportarea cu mai multă ușurință a factorilor stresanți).
inctură de busuioc asigură un aport bogat de fitonutrienți necesar suplimentării dietei pentru tonifierea și revigorarea organismului, inducerea unei stări generale de bine;
- ajută la ameliorarea unor tulburări funcționale ale căilor respiratorii cauzate de acțiunea unor contaminanți virali și/sau bacterieni în perioadele reci ale anului;
- stimulează digestia și apetitul, contribuie la buna funcționare a tractului gastrointestinal prin atenuarea spasmelor gastrice și intestinale, înlătură senzația de disconfort abdominal cu sațietate și tensiune abdominală;
- susține sănătatea căilor reno-urinare, are efect ușor diuretic;
- intervine favorabil în combaterea unor paraziți ai tubului digestiv, în special Giardia;
- catonic general al organismului are influența pozitivă în stările de oboseală fizică sau mentală, în inducerea unui somn odihnitor.
Recomandări
Se recomandă 10 – 20 picături de 3 ori pe zi, diluate în 50 ml apă fiartă și răcită. După diluare, concentrația de alcool scade la un nivel de concentrație homeopatică și nu comporta contraindicații legate de toxicitatea acestuia.
Ingrediente:
Basilici herba – busuioc 20 g și alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluție.

Mod de administrare:
- câte 10 - 20 picături de 3 ori pe zi, diluate în 50 ml apă fiartă și răcită.
După diluare, concentrația de alcool scade la un nivel de concentrație homeopatică și nu comporta contraindicații legate de toxicitatea acestuia.
Prezentare:
50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tinctură de Busuioc, 50 ml, Hofigal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.