Tien Hsien lichid, 20 fiole, Secom

9980039197
9980039197
1
Fiole
Secom
Stoc epuizat
1.45390 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Tien Hsien Liquid China este un produs creat pe baza experienței milenare a Medicinii Tradiționale Chinezești, folosit în TERAPIILE COMPLEMENTARE ANTITUMORALE cu rezultate excepționale în întreaga lume.
Are o formulă unică, complet naturală din plante rare cu efecte foarte puternice, precum și două dintre faimoasele ciuperci medicinale chinezești cu proprietăți antitumorale demonstrate științific. Aceste plante sunt recoltate din zona munților Chang Bai din China. Natura vulcanică a solului din această zonă, bogat în elemente rare precum germaniu, seleniu și mangan, conferă plantelor proprietăți anticancerigene excepționale.
Mod de administrare
În primele două luni câte 20 ml de 3 ori/zi (câte o fiolă la orele 9; 15; 21) înainte de masă. Începând cu a treia lună, dacă stadiul bolii s-a îmbunătățit, câte 20ml de 2 ori/zi (de ex.: câte o fiolă la orele 9; 21) înainte de masă.
Pentru întreținere se administrează câte 10 ml de 2 ori/zi (de ex.: câte ½ fiola la orele 9; 21) înainte de masă sau conform recomandării consultantului de specialitate. A se agita fiola înainte de utilizare. Conținutul acesteia se ține câteva minute în cavitatea bucală, apoi se înghite. Pentru absorbție optimă, se recomandă evitarea consumului de băuturi și alimente în primele 30 de minute de la administrare.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiență sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tien Hsien lichid, 20 fiole, Secom

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.