Tianli 4 Fiole Oferta Cu 4 Servetele Gratuit

9980024057
9980024057
4
Fiole
Sanye
Stoc epuizat
7127 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
 cresterea potentei sexuale
 amelioreaza starile de oboseala si slabiciune
 amelioreaza insomniile
 amelioreaza incaruntirea prematura
 amelioreaza tiuitul in urechi
Ingredientele sunt folosite din cele mai vechi timpuri, beneficiind, initial, doar Curtea Imperiala a Chinei de aceasta licoare magica cu functie de intarire a spiritului tonifiere a trupului si revigorare rapida a impulsului sexual.
Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti, solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru imbunatatirea functiei sexuale si imbunatatirea starii generale.
Solutia minune este preparata din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual.
Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.
Servetele 
Servetele umede impotriva ejacularii Tianli
Un produs discret si eficient destinat barbatilor pentru intarzierea ejacularii. Aceste servetele umede impotriva ejacularii Tianli sunt imbibate cu solutie chinezeasca impotriva ejacularii si te vor ajuta sa duci partidele de sex la limitele superioare ale placerii. Servetele umede impotriva ejacularii Tianli imbunatatesc functia sexuala la barbatil si combat cu succes ejacularea precoce. 
Acest produs nu prezinta efecte secundare, nu contine hormoni sau incrediente chimice. Datorita proprietatilor dezinfectante, servetelul poate preveni raspandirea anumitor boli cu transmisie sexuala.  
Mod de administrare Tianli 4 fiole:
Se bea o sticluta de 10ml cu 45-60 de minute inaintea raportului sexual.
Se recomanda o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii iar pentru tratament o cura de 16 zile.
ATENTIE: a se pastra la loc uscat si racoros si nu la indemana copiilor; prudenta la persone cu hipertensiune si boli de inima; administrarea produsului concomitent cu bauturile alcolice nu este indicata; nu se recomanda adolescentilor; administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare. Deoarece in urma administrarii acestui produs durata contactului sexual se prelungeste, repetandu-se de mai multe ori, se recomanda un consum mai mare de proteine si hidrocarbonati.
Compozitie servetel umed Tianli : Cnidium monnieri, panax notoginseng, cinnamomum cassia presl, liqusticum chuanoxiong hort, asarum sieboldii mig, epimedium brevicomm maxim, apa purificata, alcohol.
Prezentare: 4 fiole x 10 ml cu 4 Sevetele

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tianli 4 Fiole Oferta Cu 4 Servetele Gratuit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.