Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma

8424409939518
8424409939518
1
Capsule
Naturapharma
Stoc limitat
7326 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 09:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Thyrohelp este un supliment alimentar a cărui compoziţie unică (aminoacidul L-tirozină, zinc, seleniu, vitamina D și extract standardizat de turmeric), contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar.
Ingredientele sale au fost selectate pentru profilul lor de siguranță ridicat, originea naturală și eficacitatea dovedită. Fiecare dintre aceste ingrediente sunt recomandate individual de către specialiști și un remediu preferat pentru pacienții în lupta împotriva unei probleme din ce în ce mai frecvente - disfuncția tiroidiană.
În Thyrohelp, ingredientele sunt combinate optim pentru a aduce un beneficiu semnificativ organismului, iar prin acţiunea lor sinergică completează și îmbunătățeşte efectele benefice individuale ale acestora.
Ingrediente active per capsulă:
L-tirozină (aminoacid proteinogenic) - 250 mg, Extract de Turmeric (Curcuma longa, 95% curcumina) - 75 mg, Zinc (sulfat de zinc - 41,66 mg) - 15 mg, Seleniu (selenit de sodiu) - 100 mcg, Vitamina D (colecalciferol) - 10 mcg.
Doza zilnică recomandată:
1 capsulă/zi
Contraindicații:
Copii mai mici de 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Avertizări:
A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, până la 25 de grade. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A se consuma, de preferintă, înainte de sfarşitul lunii menţionate pe ambalaj.
Prezentare:
30 capsule

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Thyrohelp, 30 capsule, NaturPharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.