Test rapid Strep A, 1 bucata, Self Care

9980047707
9980047707
1
Test
Self Care
Stoc limitat
3859 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 18:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Infectia gatului cu streptococul ß-hemolitic de grup A (cunoscut si sub numele de Streptococcus pyogenes) este cea mai frecventa cauza bacteriana a faringitei acute si este, de asemenea, responsabila pentru unele infectii ale pielii, cum ar fi impetigo si erizipel. Majoritatea durerilor de gat sunt cauzate de infectii virale care se vindeca de la sine fara tratament cu antibiotice, care ar fi inutil.
Testul rapid Detecteaza infectia cu streptococul ß-hemolitic de grup A, intr-o proba din gat. Recomandat in cazul durerilor de gat, amigdalelor inflamate, ganglionilor limfatici mariti, durerilor musculare si de cap, starilor de greata, varsaturi, diaree sau apatie.
Mod de utilizare: Se recolteaza proba din gat, cu ajutorul tamponului steril si a spatulei de lemn puse la dispozitie.
Tamponul se introduce in tubul de extractie, peste care se adauga cele doua solutii de extractie din cutie.
Dupa timpul de incubare, se indeparteaza tamponul si introduceti banda de testare in tub.
Rezultatul se obtine in 5 minute.
Forma de prezentare: 1 bucata.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test rapid Strep A, 1 bucata, Self Care

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.