Test Rapid Antigen Plus Covid-19, 1 bucata, DDS Diagnostic

9981251531
9981251531
1
Test
Dds Diagnostic Srl
Stoc epuizat
1987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Primele teste rapide Antigen pentru diagnosticarea Covid-19 prin derogare de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România pentru Autotestare – utilizare personală.
Autotestele Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acuratețe foarte mare. Tamponul nazal se introduce doar 2-3 cm în fiecare nară. Procesul de recoltare este identic cu acela prin care, cu un tampon, “se curăță” interiorul nării, nu irită și nu creează niciun fel de neplăcere persoanei care dorește să se testeze.
Acestea detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus. Proteina țintă este aceeași atât la tulpinile inițiale cât și la noile tulpini. Testele Antigen Plus pot detecta proteina țintă în cantități foarte mici din probă, de ordinul nanogramelor.
Ușor de utilizat și foarte eficiente, testele Antigen indică infecția la persoane simptomatice cât și asimptomatice, având performanțe de diagnostic similare cu testul RT-PCR.
Testare, apoi îmbrățișare!
Caracteristicile Teste Antigen Plus:
Timp de reacție 10-15 minute
Sensibilitate relativă: 98,77%
Specificitate relativă: 99.03%
Acuratețe: 98,95%
Repetabilitate intra si inter assay: 100%
Poate indica infecția în faza acută a bolii
Poate indica infecția și la persoane asimptomatice, dacă infecția este activă
Nu dă interferențe cu virusul gripal
Experiența dobândită în cercetare-dezvoltare de-a lungul anilor a dus la obținerea acestor teste ai căror parametri de calitate sunt susținuți de validarea includerii pe lista oficială a CE de soluții medicale de diagnostic in vitro pentru COVID-19.


Conform Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, organism din componența Institutului Național de Sănătate Publică, testele rapide sunt recomandate pentru o mai bună gestionare a supravegherii epidemiologice și implementarea acțiunilor de prevenire și combatere a răspândirii infecțiilor, în următoarele cazuri:
persoanele simptomatice, inclusiv personal medico-sanitar și auxiliar, conform definiţiei de caz;
contacții direcți ai cazurilor confirmate;
însoțitorii pacienţilor asimptomatici cu imunosupresie în contextul bolii sau indusă medicamentos, cu maximum 48 de ore înainte de internarea în spital, pacienților oncologici asimptomatici aflați în curs de chimioterapie și/sau radioterapie: pacienții oncologici asimptomatici aflați în curs de chimioterapie – cu maximum 48 de ore înainte de fiecare cură, respectiv de fiecare prezentare la spital pentru monitorizare,
însoțitorii pacienților oncologici asimptomatici aflați în curs de radioterapie – înainte de prima ședință și apoi la 14 zile, până la terminarea curei cât și insotitorilor pacienților oncologici asimptomatici înainte de intervenții operatorii sau manevre invazive, cu maxim 48 de ore înaintea intervenției/manoperei;
persoanele instituționalizate asimptomatice, inclusiv pacienții cronici psihiatrici cu durata de internare care depășește o lună, la internare, persoane din penitenciare, la admiterea în unitate și ulterior cu frecvența menționată.
personalul de îngrijire din centre rezidențiale, secțiile de psihiatrie cronici și personalul din penitenciare;
gravidele asimptomatice care se află în carantină / izolare la domiciliu sau au fost contact direct cu un caz confirmat – în ziua 14, dacă nu au devenit simptomatice;
personal medico-sanitar și auxiliar asimptomatic contact direct cu caz confirmat, în a 5-7 zi de la ultimul contact posibil infectant.
Produsul dezvoltat și comercializat de DDS Diagnostic este singurul Autotest din România pentru diagnosticarea Covid-19, prin derogare de către ANMDMR pentru uz personal.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test Rapid Antigen Plus Covid-19, 1 bucata, DDS Diagnostic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.