Test combo pentru Covid 19 si Gripa A+B, Safecare

9980048542
9980048542
1
Test
Safecare
Stoc epuizat
1397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:11

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Dispozitiv de testare utilizat pentru detectarea calitativa rapida a antigenului proteinei nucleocapside a gripei A şi a antigenului viral şi al antigenului COVID-19 în probele de tampoane nazale.
Mod de utilizare:
Testul Rapid Combo Antigen COVID-19 & Gripă A+B este un test de unică folosinţă pentru detectarea calitativă a antigenului proteinei nucleocapside a gripei A şi a antigenului viral şi al antigenului COVID-19 în probele de tampoane nazale.
Testul este destinat utilizării la domiciliu prin auto-prelevare de probe cu tampoane nazale de
la persoane cu vârstă minimă de 12 ani. prelevarea de la persoane sub 12 ani sau peste 70 ani trebuie efectuată sub îndrumare şi cu asistenţa tutorelui acestora. Persoanele care nu îşi pot efectua testul singure trebuie să solicite ajutor.
Testul este destinat persoanelor simptomatice şi se va efectua în termen de 7 zile de la apariţia
simptomelor şi persoanelor asimptomatice care au intrat în contact cu persoane diagnosticate pozitiv sau care sunt suspectate că au fost infectate.
Rezultatele pozitive pot indica prezenţa infectării cu gripă şi SARS-CoV-2. Persoanele cu test pozitiv trebuie să se auto-izoleze şi să solicite îngrijire suplimentară furnizorului lor medical.
Rezultatele pozitive nu sunt indicative pentru o infectare bacteriană sau co-infectare cu alţi viruşi.
Rezultatele negative nu sunt indicative pentru infectarea cu gripă şi SARS-CoV-2. Persoanele cu un test negativ şi care continuă să prezinte simptome de gripă sau COVID trebuie să solicite îngrijire furnizorului medical.'
Prezentare:
Cutie carton ce contine: - card testare ambalat in punga din folie Al, tub de extractie a probei, cu solutie de extractie, tampon nazal steril de prelevare nazala, punga pentru resturi si instructiuni de utilizare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Test combo pentru Covid 19 si Gripa A+B, Safecare

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.