Tensiometru pentru brat cu adaptor DL103TA, Dr Life

9980047992
9980047992
1
Dispozitiv
Dr Life
Stoc limitat
11997 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 25 April • 10:23

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Dr. Life Tensiometru pentru brat cu adaptor DL103TA, permite o masurare a tensiunii arteriale intr-un mod confortabil si precis chiar la domiciliu.
Masuratoarea se poate realiza doar pe incheietura unei persoane adulte.
Are functia de memorie automata ce inregistreaza ultimele 120 de masuratori in patru grupe de urmarire. Calculeaza automat media ultimelor 3 masuratori. Detecteaza si avertizeaza automat utilizatorul atunci cand ritmul cardiac este fie de 25%, mai repede sau mai lent decat ritmul mediu detectat in timpul procesului de masurare.
Caracteristici:
Dimensiune: 15.5x11x7 CM ( L x l x I)
Greutate: 405g Oprire automata in stand-by dupa 1 minut.
Acuratete: ±3 mmHg (±0.4 KPa)
Display: LCD ( cristale lichide) : 84.1 x55.1mm
Sursa de alimentare: patru baterii AA sau adaptor AC adaptorul este inclus in pachet)

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tensiometru pentru brat cu adaptor DL103TA, Dr Life

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.