Telom-R oferta 120 capsule + Sirop pentru copii, 150 ml, Dvr Pharm

6426070001251
6426070001251
1
Comprimate
Dvr Pharm
Stoc epuizat
7129 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom. Aceștia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei. Cercetătorii au descoperit că există o legătură între micșorarea lungimii telomerilor și procesul îmbătrânirii și al apariției bolilor.
Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzată de incapacitatea organismului de a mai produce suficientă telomerază (o enzimă care împiedică scurtarea telomerilor și reface secvențele de ADN) odată cu înaintarea în vârstă. Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri.
Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte 100% naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescând exponențial imunitatea, regenerând și întinerind organismul.
Astragalus (Astragalus membranaceus) – estei bun stimulator de telomeraze (enzimele care controlează telomerii) din lume, la ora actuală. Extractul de Astragalus, cu raport de extracție de 20:1 (conține de 20 de ori mai multe principii active decât simpla plantă!), este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plămânilor și al cailor respiratorii, precum și al glandelor endocrine.
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – este o algă unicelulară extrem de bogată în clorofilă și nutrieți și, conform studiilor științifice, este și un excelent stimulator al telomerazelor. Dacă Astragălus-ul acționează mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin și nervos, Chlorella reîntinerește pielea, țesuturile elastice și anumite celule neuronale.
Lăptișorul de matcă – potențează acțiunea stimulatorilor de telomeraze și, în plus, crește producția și mobilitatea celulelor stem, cunoscute și ca echipa de reconstrucție a organismului. El asigură o refacere rapidă în urma efortului prelungit și a stresului, are efect antidepresiv și îmbunătățește funcțiile creierului, prevenind și având un efect adjuvant important în maladia Parkinson și Alzheimer, scleroza multiplă, dementă vasculară etc.
TELOM-R are rol benefic în:
Creșterea imunității organismului
Boala canceroasă
Chimioterapie
Hepatita virală, alcoolică
infecții respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumonie, TBC
Astm bronșic
Iradiere terapeutică sau accidentală
Reumatism, osteoartrită, lombosciatică, spondiloza, spondilită
Îmbunătățirea aspectului pielii
Sclerodermie, psoriazis, lupus eritematos
Tulburări de potență
Compoziție/capsulă:
Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, extract hidroalcoolic 20:1, standardizat, cu min 50% polizaharide: 200mg; capsula de gelatină tare; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, extract hidroalcoolic 4:1: 50mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, pulbere: 30mg; Lăptișor-de-matcă liofilizat: 30mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc: 25mg*; Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis), extract apos 6-10/1 (dioxid de siliciu), uscat cu min. 8% acid cordiceptic: 20mg; Alga - calcaroasă (Lithothamnium calcareum): 20mg; șofran-de-India (Curcuma longa/ Curcumă sp.), rizom, pulbere: 10mg; Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere:10mg; Gheara-matei (Uncaria tomentosă), scoarță, pulbere: 5mg.* Doza maximă recomandată aduce 10mg Zinc: 100% VNR (VNR = Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).
Acțiuni fiziologice:
Astragalozidele, cicloastragenolul și polizaharidele extrase din Astragălus și Zincul: contribuie la metabolismul normal acido-bazic al carbohidraților, al macronutrienților și al vitaminei A, contribuie la sinteza normală de ADN și a proteinelor, la menținerea fertilității și reproducerii normale, la menținerea sănătății sistemului osos, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la procesul de diviziune celulară și la menținerea sănătății părului și a unghiilor.
Telom-R sirop pentru copii:
Contribuie la menținerea funcționalității și integrității normale a epiteliilor cailor respiratorii medii și superioare și la funcționarea normală a sistemului imunitar; susține sinteza ADN-ului, procesele de diviziune celulară normală din organism și funcționarea normală a centrilor nervoși care controlează activitatea la nivelul cailor respiratorii.
Acest produs conține o formulă originală, pe bază de extracte 100% naturale, care stimulează funcțiile acestor telomeri, crescând exponențial imunitatea, regenerând și întinerind organismul.
Telomerii reprezintă o regiune de ADN situată la capătul fiecărui cromozom. Aceștia au rolul de a proteja materialul genetic al celulei.Cercetătorii au descoperit că există o legăturaintre micșorarea lungimii telomerilor și procesul îmbătrânirii și al apariției bolilor. Scurtarea telomerilor, care se produce progresiv, este, practic, cauzată de incapacitatea organismului de a mai produce suficientă telomerază (o enzimă care împiedică scurtarea telomerilor și reface secvențele de ADN) odată cu înaintarea în vârstă. Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri.

Telom- R capsule

Mod de utilizare:

Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Precauții:

Poate interacționa cu medicamentele imunosupresive (persoane cu transplant). A se întrerupe administrarea produsului înaintea intervențiilor chirurgicale (crește riscul sângerării).

Prezentare:

120 capsule

Telom-R sirop pentru copii:

Compoziție:

Extract apos 1:20 din: Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori, Lichen-de-piatră (Cetrăria islandică), Iarbă-mare (Inula helenium), rădăcina, Ridiche-neagră (Raphanus sativus niger), rădăcina, Urzica (Urtică dioică), rădăcina; Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcina; Eucalipt (Eucalyptus globulus), frunze; Portocal-dulce (Citrus sinensis), coaja: 54,5%; miere: 20%; zahăr: 20%; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, extract hidroalcoolic 20:1, uscat: 2%; agent de îngroșare: guma Acacia; Grindelia (Grindelia robustă), extract apos 4:1, uscat: 1%; Acerola (Malphigia glabră), fructe, extract apos, uscat 11:1, cu min17% acid ascorbic: 0,5%; conservanți: sorbat de potasiu; benzoat de sodiu: Eucalipt (Eucalyptus globulus), ulei esențial: 0,1%; Menta-dulce (Mentha viridis), ulei esențial: 0,1%.

Prezentare:

150 ml


Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Telom-R oferta 120 capsule + Sirop pentru copii, 150 ml, Dvr Pharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.