Tedolfen, 200 mg/30 mg, 12 comprimate filmate, Teva Pharmaceuticals

9980025295
9980025295
12
Comprimate
Teva Pharmaceuticals
Stoc epuizat
1287 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contraindicații:
Nu utilizati Tedolfen dacă:
- sunteţi alergic la ibuprofen, pseudoefedrină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Precautii:
Înainte să utilizaţi Tedolfen, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Tedolfen nu trebuie administrat în timpul sarcinii sau dacă alăptați. Ingredientele active, ibuprofen și pseudoefedrină, pot cauza probleme grave la copiii nenăscuți și s-au dovedit a fi prezente la copii alăptați de femei care le-au administrat.
Tedolfen conține ibuprofen, care aparţine unei grupe de medicamente (AINS) care poate afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la întreruperea administrării medicamentului.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Tedolfen nu are efecte cunoscute asupra capacităţii de a conduce vehicule și de a folosi utilaje. În cazuri excepționale, pot apărea amețeli sau halucinații și această posibilitate trebuie luată considerare. 
Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Adulti si adolescenti cu varsta de 15 ani si peste: 1 comprimat la fiecare 4-6 ore la nevoie.
Pentru simptome mai severe, 2 comprimate la fiecare 6-8 ore la nevoie.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Compozitie:
- Substanţele active sunt ibuprofen (200 mg per comprimat) și clorhidrat de pseudoefedrină (30 mg per comprimat, echivalent cu pseudoefedrină bază 24,6 mg).
- Celelalte componente sunt:celuloză microcristalină, amidon pregelatinizat (de porumb), povidonă K-30, dioxid de siliciu coloidal anhidru, acid stearic 95, croscarmeloză sodică, laurilsulfat de sodiu, hipromeloză 3 mPa.s ,hipromeloză 5 mPa.s , dioxid de titan (E 171), macrogol 400, oxid galben de fer (E 172), polisorbat 80, oxid roşu de fer (E 172), oxid negru de fer (E 172),alcool polivinilic parţial hidrolizat, talc, macrogol 3350, pigment MICA-BASED(silicat de aluminiu şi potasiu, dioxid de titan (E 171)).
Prezentare:
12 comprimate filmate

Review

General

Tip produs comprimate
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Amelioreaza durerea si reduce febra
Cantitate 12 comprimate

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tedolfen, 200 mg/30 mg, 12 comprimate filmate, Teva Pharmaceuticals

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.