Tarate Grau 250g, Pirifan

9980039364
9980039364
1
Pulbere
Pirifan
Stoc epuizat
307 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Denumire produs: Tărâțe grâu 250G
Ingrediente: Tărâțe grâu
Istoric: Primele semne ale descoperirii grâului datează încă de acum 9000 de ani și provin din Asia de Sud – Vest. Locuitorii acelor regiuni recoltau și apoi cultivau o specie de grâu sălbatică, dar care în timp s-a dezvoltat în grâul din zilele noastre. Grâul și tărâțele de grâu s-au impus ca alimente de bază în culturile occidentale. În România, se speculează că grâul este cultivat din neoliticul timpuriu. Cultivarea grâului este mult mai simplă decât cea a orezului, întrucât câmpurile cultivate nu au nevoie de amenajări speciale, iar lucrările de întreținerenu nu sunt deloc complicate. În perioada recentă, tărâțele de grâu au căpătat un rol foarte important în alimentația de zi cu zi, datorită conținutului bogat de fibre naturale și rolului lor benefic asupra bunei funcționări a organismului.
Proprietăţi: Învelișul bobului de grâu se regăsește integral în tărâțele de grâu și reprezintă o parte importantă a acestora. Tărâțele de grâu conțin o cantitate bogată de fibre, cât și de vitamine și inerale benefice pentru sănătate. Tărâțele de grâu Pirifan sunt bogate în grupul de vitamine B, conținând vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B9. De asemenea, mineralele benefice din compoziția tărâțelor de grâu sunt, printre altele, sodiu, potasiu, magneziu sau calciu.
Beneficii: Tărâțele de grâu sunt emoliente, în mod special pentru stomac și intestine. Tărâțele de grâu Pirifan, integrate în mai multe rețete, după preferințe, sunt recomandate persoanelor cu afecțiuni cardiace, digestive, sau neuro-musculare. Datorită vitaminelor, mineralelor, cât și aminoacizilor esențiali pe care îi conțin, tărâțele de grâu duc la un tonic general pozitiv, oferind un bust de energie și bună dispoziție. 90% din oligoelemente se află în tărâțe și, alături de fibrele vegetale, conferă tărâțelor de grâu un rol important în prevenirea sau vindecarea multor boli.
Reţete: Tărâțele de grâu Pirifan se pot consuma în starea lor naturală, alături de apă, ceai, sau lapte, cu miere sau ca adaos la alte alimente nefierte. Pentru a avea energie suficientă încă de la începutul zilei, este recomandat consumul de tărâțe la micul-dejun, presărate peste fulgii de cereale sau peste iaurt. Pâinea din făină de secară ar fi incompletă fără tărâțele de grâu. Acestea fac parte din aluatul care conține sare, făină, apă și drojdie care, frământat și omogenizat, după ce este dospit este introdus în cuptor. După ce se rumenește, vom avea în față cea mai sănătoasă și recomandată pâine.
Valori nutritionale medii/100g
Valoare energetică 1158kj/278kcal
Proteine 14.9 gr
Glucide 2.3 gr
Lipide 4.1 gr
Fibre 37.8 gr
Tarate Grau 250g

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tarate Grau 250g, Pirifan

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.