Tamaie 8.5g Binovativ

9980038807
9980038807
1
Pulbere
Bionovativ
Stoc epuizat
649 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Tămâia este rășina unui arbore care crește spontan în Asia de Sud-Est, folosit în medicina tradițională de mai bine de 4.000 de ani și care în ultimii zece-douăzeci de ani a devenit obiectul a sute de studii medicale moderne. Această plantă este o adevărată revelație în terapie, fiind utilizată în tratarea câtorva dintre cele mai grave boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, astmul, tulburările de memorie și raționament ori bolile articulare cronice.
Compoziție: 100% rășină Arbore-de-tămâie (Boswellia serrata).
Utilizare:
Anxietate (stări de teamă fără motiv aparent) – se face în dormitor o fumigaţie cu tămâie, înainte de a ne culca. Parfumul tămâiei linişteşte gradat psihicul, ne ajuta să dormim lin şi să ne trezim într-o stare de calm.
Inflamații– această răşina are efecte cicatrizante și antiinfecţioase puternice, fiind şi un foarte bun antiinflamator extern.
Adjuvant în psihozele şi nevrozele grave – se fac, de asemenea, fumigaţii în dormitorul celor afectaţi. Este un străvechi leac de medicină monahală, care şi-a arătat nu o data eficienţa, mai ales asociat cu celelalte modalităţi de tratament.
Gramaj – granule 8,5 grame
Nu se recomandă administrarea internă a granulelor de tămâie. Tămâia consumată ca atare atacă dantura de aceea se recomandă sa fie administrată în formă de capsule, acestea fiind mai concentrate ca efect terapeutic.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Tamaie 8.5g Binovativ

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.