Supradyn Junior oferta 2 cutii, cadou pahar Cu Pai, Bayer

9980034954
9980034954
1
Guma Orala
Bayer Schering Pharm
Stoc epuizat
3698 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Suplimentar alimentar copii 4-12 ani.
Formă de ursuleți gumați, atractivă pentru copii.
Flacon cu 30 ursuleți gumați, cu arome de citrice, zmeură, portocale.
Compoziție :
Un ursulet gumat Supradyn Junior conține:
Vitamina A 400 μg
Vitamina D3 2,5 μg (100 UI)
Vitamina E 5 mg
Vitamina C 30 mg
Vitamina B3 (niacină) 9 mg
Biotină 75 μg
Vitamina B12 0,5 μg
Vitamina B6 1 mg
Acid folic 100 μg
Vitamina A ajuta la creșterea, la dezvoltarea oaselor, menține sănătatea dinților și gingiilor. Are un rol decisiv asupra simțului vizual. Este importantă în răspunsul imun al organismului, stimulează formarea anticorpilor, ajutând astfel organismul în combaterea infecțiilor virale, bacteriene și parazitare.
Vitamina D este factorul esențial al formării oaselor și dinților, prin rolul jucat în mineralizarea oaselor și danturii. Reglează creșterea și diferențierea celulelor și este importantă în imunitate și în metabolismul energetic.
Vitamina E stimulează activitatea sistemului imunitar, ajută la prevenirea diverselor inflamații, infecții, tumori. Împreună cu vitamina A, protejează plămânii împotriva aerului poluat. Are rol important în echilibrul nervos, muscular, endocrin. Accelerează vindecarea leziunilor, arsurilor, menține sănătatea ochilor.
Vitamina C are funcție de dezintoxicare a organismului și un puternic efect antioxidant. Întărește sistemul imunitar.
Vitamina B3 acționează în metabolismul proteinelor, în sinteza materialului genetic, în metabolismul energetic. Este necesară pentru funcționarea normală a sistemului nervos.
Biotina este necesară pentru desfășurarea normală a proceselor energetice, pentru creștere, sinteza acizilor grași, a anticorpilor. Vitamina B12 îndeplinește un rol benefic asupra sistemului nervos, în creșterea capacității de concentrare, învățare, echilibrează pofta de mâncare și stimulează procesul de creștere.
Vitamina B6 este indispensabilă în metabolismul proteinelor, aminoacizilor, glicogenului și în funcționarea sănătoasă a celulelor nervoase. Este necesară în procesele de sinteză a hemoglobinei, a anticorpilor în reacțiile imune.
Acid folic este important în producerea normală a globulelor roșii a sângelui și în procesul de înmulțire a celulelor.
Mod de administrare :
Copii 4 – 12 ani, un ursuleț gumat pe zi.
Prezentare 30+30

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Supradyn Junior oferta 2 cutii, cadou pahar Cu Pai, Bayer

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.