Supradyn Junior Oferta 1+1 pahar cadou, 60 ursuleti gumati, Bayer

9980015470
9980015470
1
Guma Orala
Bayer Schering Pharm
Stoc epuizat
3749 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere

Forma de ursuleti gumati, atractiva pentru copii.

2 flacoane cu 30 ursuleti gumati, cu arome de citrice, zmeura, portocale + Pahar Disney CADOU

Compozitie :
Un ursulet gumat Supradyn Junior contine:
Vitamina A 400 μg
Vitamina D3 2,5 μg (100 UI)
Vitamina E 5 mg
Vitamina C 30 mg
Vitamina B3 (niacina) 9 mg
Biotina 75 μg
Vitamina B12 0,5 μg
Vitamina B6 1 mg
Acid folic 100 μg

Vitamina A ajuta la cresterea, la dezvoltarea oaselor, mentine sanatatea dintilor si gingiilor. Are un rol decisiv asupra simtului vizual. Este importanta in raspunsul imun al organismului, stimuleaza formarea anticorpilor, ajutand astfel organismul in combaterea infectiilor virale, bacteriene si parazitare.
Vitamina D este factorul esential al formarii oaselor si dintilor, prin rolul jucat in mineralizarea oaselor si danturii. Regleaza cresterea si diferentierea celulelor si este importanta in imunitate si in metabolismul energetic.
Vitamina E stimuleaza activitatea sistemului imunitar, ajuta la prevenirea diverselor inflamatii, infectii, tumori. Impreuna cu vitamina A, protejeaza plamanii impotriva aerului poluat. Are rol important in echilibrul nervos, muscular, endocrin. Accelereaza vindecarea leziunilor, arsurilor, mentine sanatatea ochilor.
Vitamina C are functie de dezintoxicare a organismului si un puternic efect antioxidant. Intareste sistemul imunitar.
Vitamina B3 actioneaza in metabolismul proteinelor, in sinteza materialului genetic, in metabolismul energetic. Este necesara pentru functionarea normala a sistemului nervos.
Biotina este necesara pentru desfasurarea normala a proceselor energetice, pentru crestere, sinteza acizilor grasi, a anticorpilor. Vitamina B12 indeplineste un rol benefic asupra sistemului nervos, in cresterea capacitatii de concentrare, invatare, echilibreaza pofta de mancare si stimuleaza procesul de crestere.
Vitamina B6 este indispensabila in metabolismul proteinelor, aminoacizilor, glicogenului si in functionarea sanatoasa a celulelor nervoase. Este necesara in procesele de sinteza a hemoglobinei, a anticorpilor in reactiile imune.
Acid folic este important in producerea normala a globulelor rosii a sangelui si in procesul de inmultire a celulelor.

Mod de administrare :
Copii 4 – 12 ani, un ursulet gumat pe zi.

Review

General

Recomandat pentru Copii
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar
Tip produs Guma orala

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Supradyn Junior Oferta 1+1 pahar cadou, 60 ursuleti gumati, Bayer

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.