Supliform gel 75 ml, Hofigal

82618541515
82618541515
1
Gel
Hofigal
Stoc limitat
1152 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Produsul cosmetic Supliform, datorita substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice dintre acestea, reface potentialul biologic al pielii si contribuie la mentinerea sanatatii ei.
- indeparteaza celulita;
- disfunctie a schimbului de substante in organism, semn exterior al unor dereglari metabolice;
- incetineste procesul de imbatranire prematura al pielii;
- activeaza schimbul de substante din piele, impiedica retentia de apa si toxine;
- protejeaza pielea impotriva factorilor nocivi din mediu.
Actiune:
Datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice dintre acestea, produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, amelioreaza durerile reumatice, este vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, usor revulsiv, contribuie la actiunea lipolitica de indepartare a depunerilor excesive, inestetice de grasimi, reface tonusul muscular, structura si proprietatile de elasticitate ale colagenului din tesuturi.
Are actiune revigoranta, decongestiva si hidratanta care confera pielii un aspect reintinerit, placut si catifelat, redandu-i stralucirea naturala.
Recomandari:
Celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, dureri reumatice musculare si articulare, fragilitate vasculara, tulburari ale circulatiei periferice; pentru pielea predispusa imbatranirii premature si protejarea ei impotriva factorilor nocivi din mediu.
Ingrediente:
Produs natural din extracte de iedera (Hedera helix), castan salbatic (Aesculus hippocastanum), ardei iute (Capsicum annum) si uleiuri esentiale.
Mod de administrare:
Se aplica in strat subtire de 1 – 3 ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj bland, timp de 10 – 15 minute; se protejeaza cu caldura timp de 25 – 30 minute zona masata. Se utilizeaza in cure de minimum 10 – 12 zile.
Prezentare:
75 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Supliform gel 75 ml, Hofigal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.