Suc de Aloe Vera, 946 ml, Adams Vision

9980024122
9980024122
1
Sirop
Adams
Stoc epuizat
4697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Datorita compozitiei naturale, sucul de Aloe Vera joaca un rol important in detoxifierea si regenerarea organismului. Intareste sistemul imunitar si accelereaza metabolismul, fiind un sprijin real al sistemului circulator si cardio-vascular. Elimina oboseala si confera energie. Sucul de Aloe Vera actioneaza pe doua cai: interna si externa. Extern, sucul de Aloe Vera ajuta la mentinerea sanatatii pielii, ingrijind pielea uscata datorita proprietatii sale umectante. Intern, reduce oboseala, ajuta la cresterea imunitatii, regleaza ciclul menstrual, contribuie la sanatatea gastrointestinala, este o sursa importanta de antioxidanti, ajuta la mentinerea normala a glicemiei. Fierul din Aloe Vera contribuie la metabolismul energetic normal, la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, la functionarea normala a sistemului imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii. Calciul din Aloe Vera contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, la functionarea normala a enzimelor digestive si este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos. Vitamina C din Aloe Vera contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii, a dintilor, a gingiilor si a ligamentelor. 
Mod de administrare:
Se bea 30 ml pe zi diluat cu suc de fructe, ceai sau dupa gust, preferabil pe stomacul gol.
Compoziție:
99,8% suc de Aloe Vera, acid citric(0,1 %), sorbat de potasiu(0.1 %).
Mod de prezentare:
946 ml
Producător:
Adams Vision

Review

General

Tip produs Suc
Recomandat pentru Unisex
Beneficii Mentinerea sanatatii si functionarii normale a sistemului imunitar
Cantitate 946 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Suc de Aloe Vera, 946 ml, Adams Vision

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.