Stresclin 60 capsule, Sunwave

6425746000680
6425746000680
60
Capsule
Sunwave
Stoc epuizat
4149 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietatile STRESCLIN:
STRESCLIN este un supliment alimentar care contine extracte din plantele:
Withania Somnifera
Centellia Asiatica
Valeriana Wallichi
Hypericum Perforatum.
STRESCLIN contine o combinatie unica de extracte vegetale cu rol in indepartarea stresului si a tensiunii psihice si favorizarea relaxarii organismului.
Withania Somnifera:
Printre constituenti Withania Somnifera se regasesc 35 de withanolide (lactone sterolice) dintre care se mentioneaza withaferinele A si D; glicowithanolide; alcaloizi si aminoacizi (tirosina, alanina, prolina, triptofan, acid glutamic). Constituentii din Withania Somnifera sunt responsabili de cresterea capacitatii de adaptare in situatii de stres si de ameliorare a memoriei, dar au si proprietati antioxidante, anxiolitice si psihotrope.
Centellia Asiatica:
Dintre constituentii Centellia Asiatica se pot enumera: glicosidele triterpenoide (asiaticoside, asiatoside, acid asiatic, acid madecassic, madicassoside); alte triterpenoide (oxiasiaticozide, brahminozide, brahmozide, centelozide); flavonoide (kaempferol, quercetin si glicozidele lor); aminoacizi; taninuri; minerale (calciu, magneziu, sodiu). Centellia Asiatica reduce anxietatea; imbunatateste puterea de concentrare si abilitatile generale; stimuleaza sistemul circulator.
Valeriana Wallichi:
Valeriana Wallichi este cunoscuta pentru efectul sau calmant si are urmatorii constituenti: valepotriate incluzand aici valtrati (valtrat, acevaltrat, valeclorina), didrovaltrati (didrovaltrat, deoxidodidorovaltrat, isovaleroxihidroxididrovaltrat) si isovaltrati (isovaltrat, epideacetilsovaltrat); isovalerat; alfa- si beta-pinene; valerenal; acid valerenic; colina; beta-sitosterol; taninuri. Valepotriatelele continute extractul de Valeriana Wallichi sunt responsabile de efectele antidepresive si antitumorale.
Hypericum Perforatum:
Hypericum Perforatum contine taninuri, proantocianidine, flavonoide, bioflavonoide, compusi fenolici, vitaminele A si C. Hypericum Perforatum este un antidepresiv natural cunoscut, contituentii sai hipericina, hiperforina si pseudohipericina fiind responsabili de efectele sale antidepresive.
Inhibarea reaborbtiei 5 hidroxitriptaminei, este unul dintre mecanismele de actiune avansate pentru Hypericum Perforatum. Pe langa efectele sale antidepresive, 
Hypericum Perforatum mai este folosit si pentru anxietate si comportament obsesiv-compulsiv. De asemenea, hipericinei si pseudohipericinei, constituenti ai Hypericum Perforatum, le sunt atribuite proprietati antivirale.
Compozitie:
Fiecare capsula de STRESCLIN contine:
Extract de Withania Somnifera 125 mg
Extract de Centellia Asiatica 100 mg
Extract de Valeriana Wallichi 50 mg
Extract de Hypericum Perforatum 25 mg
Excipienti:
Celuloza microcristalina; Fosfat de calciu dibazic; Dioxid de siliciu coloidal; Metilparaben sodic; Propilparaben sodic; Povidona; Alcool isopropilic; Apa purificata.
Indicatii:
Stres
Anxietate
Depresie
Isterie

Mod de administrare:
Administrare orala: 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.
Capsulele se inghit intregi cu un pahar cu apa.
Atentionari:
Acest produs este un supliment alimentar si nu poate inlocui un regim alimentar variat.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj
Pastrare:
A se pastra la temperaturi sub 25 C.
A se feri de lumina si umezeala.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Forma de prezentare:
60 de capsule.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Stresclin 60 capsule, Sunwave

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.