Sterimar Spray nazal cu apă de mare , 50 ml, Lab Fumouze

3331300097382
3331300097382
1
Spray Buco
Stoc epuizat
2797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compoziție
Flacon presurizat, gaz propulsant inert-azot, apă de mare: 31,82 ml, apă purificată q.s. ad 50 ml.
Indicații- Igiena nazală cotidiană a bebelușilor, copiilor și adulților. Umidificarea mucoasei nazale când atmosfera este uscată. Înainte de administrarea la nivelul nasului a altor preparate medicamentoase. Procedeul său unic, microdifuziunea, permite o spălare fină a foselor nazale fără a trimite mucozitățile înapoi în căile respiratorii. Sterimar este un produs natural care restaurează umiditatea naturală a nasului, eliberează nasul de secrețiile sale și, totodată, ușurează eliminarea secrețiilor nazale. O igienă nazală cotidiană bazată pe o simplă spălare cu Sterimar permite nasului să-și îndeplinească în mod corect toate funcțiile sale. În plus față de serul fiziologic, Sterimar include și proprietățile oligoelementelor marine (Ag, Cu, Mn, Zn etc). Apa de mare este recoltată din apele adînci aflate la 200 Km de țărm, din locuri care nu sunt perturbate de curenții marini de coastă. După verificarea purității sale apa este sterilizată și diluată pentru a ajunge izotonică.
Compozitie:  Sterimar "Nas blocat" (Hypertonic) este o solutie hipertonica de apa de mare filtrata, 100% natural, fara medicamente si conservanti. 
Bogata in saruri minerale si microelemente marine, cu adaos de cupru si mangan.
Sterimar Mod de administrare- Sterimar poate fi utilizat în toate pozițiile în deplină siguranță. Noul sau pulverizator anatomic se potrivește atît pentru bebeluși, cât și pentru adulți. În poziție verticală scoateți capacul de protecție. Introduceți în mod delicat pulverizatorul în nara. Apăsați cu putere pe pulverizator. Lăsați să curgă excesul de soluție pentru a putea pătrunde pe mucoasa, apoi suflați nasul. De la 2 la 6 pulverizări pe zi în fiecare nară.STERIMAR poate fi utilizat în igienă nazală pe o lungă durată de timp.

Prezentare: 50 ml.

"Nas blocat" (Hypertonic) limiteaza riscul infectiilor si al reactiilor alergice.
Solutie hipertonica - o solutie cu o concentratie de sare mai ridicata decat cea din celulele corpului uman, care permite decongestia naturala a nasului ("efect osmotic").

Recomandari de utilizare:
Sterimar "Nas blocat" (Hypertonic) este recomandat utilizarii pe termen scurt.
Dupa finalizarea tratamentului, este recomandata utilizarea produsului Sterimar Igiena nazala.
Indepartati capacul protector.
Inainte de prima administrare apasarti scurt duza si pulverizati o data pentru punerea in functiune a pompei dozatoare.
Introduceti duza in nara.
Apasati scurt duza pentru cateva secunde, lasati sa curga excesul de solutie, apoi suflati nasul.
Repetati operatiunea cu cealalta nara.
Spalati duza cu apa si sapun, clatiti si uscati.
A se administra de 2 pana la 6 ori pe zi, dupa caz, in functie de nivelul congestiei nazale.

Prezentare: 50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sterimar Spray nazal cu apă de mare , 50 ml, Lab Fumouze

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.