Spuma de dus Dove Rose Oil, 200 ml

9980033791
9980033791
1
Gel
Unilever
Stoc epuizat
2115 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

DOVE SPUMA DE DUS ROSE OIL 200ML - Uleiul de trandafir este recunoscut pentru parfumul sau placut si senzual, avand totodata si beneficii fantastice asupra pielii.
Acest ulei delicat ajuta la intinerirea si refacerea pielii prin efectul anti-inflamator si continutului de antioxidanti care mentin hidratarea, pentru o piele neteda si catifelata la atingere.
Atunci cand experimentezi pentru prima data acest parfum, te vei simti imbratisata de o floare de trandafir feminina si eleganta dar cu un parfum proaspat si modern.
Nota de mijloc florala sofisticata este mixata cu note proaspete de lamaie si mandarina ce aduc luminozitate parfumului si accentueaza nota supla de trandafir.
Acest minunat parfum floral iti incanta simturile cu o nota de caisa, ambra si mosc, facand pielea sa se simta irezistibil de neteda si catifelata, asemenea unui rasfat luxuriant.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spuma de dus Dove Rose Oil, 200 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.