Spray Sun Ulei Plaja SPF 6 Bronzare Rapid, 150ml, Elmiplant

9986258369
9986258369
1
Ulei
Elmiplant
Stoc epuizat
1647 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 31 March • 02:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sun Ulei Plaja SPF6 Bronz Rapid Spray Elmiplant, 150ml: este un produs cu putere de protectie scazuta, ce ajuta la accelerarea bronzului. Uleiul de argan din compozitia produsului, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si previne deshidratarea. Incetineste procesul de imbatranire prematura a pieli. Lasa o senzatie de catifelare si confort, diminuand aspectul vergeturilor, al cearcanelor si ridurilor. Produsul hidrateaza pielea si nu lasa o pelicula grasa, ajutand la obtinerea unui bronz frumos si armonios.

Ingrediente: Ulei de argan, Ulei de cocos, Ulei de nuci, Ulei Alcana, Ulei de morcov

Mod de utilizare: Se aplica uniform pe piele, inainte de expunerea la soare. Se recomanda reaplicarea dupa baie, stergere cu prosopul sau transpiratie.

Cantitate: 150 ml.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray Sun Ulei Plaja SPF 6 Bronzare Rapid, 150ml, Elmiplant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.