Spray pentru tantari si capuse, 75 ml, Farmec

9980017987
9980017987
1
Spray Buco
Farmec
Stoc epuizat
1189 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Farmec repelent pentru tantari si insecte ofera protectie impotriva tantarilor si insectelor prin ingredientul special continut, care actioneaza ca un scut impotriva insectelor, tinandu-le la distanta minim 5 ore.
Produs testat dermatologic!
Produsele repelente tin insectele (tantari, capuse, purici) la distanta, fara a le omori. Acestea contin un ingredient special, care actioneaza asupra receptorilor olfactivi ai insectelor, impiedicandu-le sa-si localizeze prada (O persoana care are aplicat un produs repelent pe piele, nu mai este “identificata” ca prada de catre insecte).
Produsele repelente se aplica pe pielea expusa muscaturilor de insecte, fiind indicata reaplicarea atunci cand eficienta incepe sa scada. Eficienta depinde de concentratia de substanta activa si poate fi de pana la cateva ore.
Diferenta intre produsele repelente si insecticide:
Produse repelente:
Au ca scop tinerea la distanta a insectelor, fara a le omori.
Se aplica pe piele.
Durata de actiune de pana la cateva ore (in functie de concentratia de substanta activa)
Produse insecticide:
Au ca scop distrugerea insectelor
Se aplica in locurile in care apar insectele
Durata de actiune se poate extinde pana la cateva luni
Mod de utilizare
Poate fi aplicat direct pe piele sau pe haine la nevoie

Review

General

Tip produs Spray
Beneficii Ingrijirea pielii
Utilizat pentru Impotriva tantarilor
Cantitate 75 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray pentru tantari si capuse, 75 ml, Farmec

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.