Spray nazal Sinulan forte Allergy, 15 ml, Walmark

8596024016346
8596024016346
1
Spray Buco
Walmark
Stoc epuizat
2989 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
- previne și ameliorează simptomele alergiei;
- impiedică contactul direct al alergenilor și agenților patogeni cu mucoasele; - previne sau minimizează manifestările de rinită și sinuzită;
- creat pentru a controla și trata simptomele rinitei și rinosinuzitei, în special de origine alergică.
Sinulan Forte Allergy este formulat special pentru a controla și trata simptomele de rinită și rinosinuzită de diverse etiologii, în special cele de origine alergică.
Compozitie:
Xyloglucan, metilsulfonilmetan, sorbat de potasiu, EDTA de sodiu, acid boric, hidroxid de sodiu și soluție salină.
Mod de utilizare:
1. Suflați ușor nasul pentru a curăța nările.
2. Agitați flaconul și îndepărtați capacul de protecție.
3. Țineți flaconul cu degetul arătător și degetul mijlociu de o parte și de alta a flaconului și degetul mare sub flacon. Îndoiți capul ușor înainte și închideți o nară apăsând ușor pe partea laterală a nasului cu degetul.
4. Introduceți aplicatorul în nară și apăsați în jos pe duză pentru a aplica o dată sau de două ori.
5. Introduceți aplicatorul în cealaltă nară și repetați pașii descriși mai sus.
6. Aplicați capacul de protecție flaconului.Duza Sinulan Forte Allergy oferă picăturilor dimensiunea adecvată pentru a asigura un jet îngust permițând astfel distribuția optimă a soluției în întreaga cavitate nazală, ajungând chiar și în partea superioară.
Administrați întotdeauna Sinulan Forte Allergy conform instrucțiunilor de utilizare. Consultați-vă medicul sau farmacistul înainte de a utiliza sau dacă simptomele persistă.
Aplicați 1-2 pufuri în fiecare nară de 3 sau 4 ori pe zi. Utilizarea regulată este recomandată atunci când simptomele sunt susceptibile să apară și în cazul rinitelor. Doza poate fi crescută în funcție de severitatea simptomelor.
Prezentare:
15 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray nazal Sinulan forte Allergy, 15 ml, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.