Spray nazal și urechi cu apă de mare isotonică Isomar, 100 ml, Euritalia

9980037079
9980037079
1
Spray Buco
Laboratoires Svr
Stoc epuizat
2727 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Apa de mare. Isotonica
Igiena zilnică a nasului și urechilor.
Copii, adulți.
Isomar spray, soluție isotonică și fiziologică de apă de mare pentru igiena zilnică a nasului copiilor și adulților, se recomandă și pentru igiena urechilor. Apa de mare este recoltată din zona Liguria de la 3.5 mile departe de țărm și de la 6 m adâncime.
Compoziție:
Soluție isotonică și stabilizată de apă de mare suficient de mineralizată pentru 100ml, gaz propulsor inert Nitrogen.
Recomandări:
În caz de răceală, tuse, bronșita, sinuzită, astm, alergii și pentru persoanele care lucrează în spații închise mai ales în prezența pulberilor și a inhalanților toxici. Este indispensabil pentru persoanele care au suferit operații nazale și pentru persoanele care sforăie ( sforăit acut sau cronic). Este în special recomandat în perioada vârstei pediatrice începând cu primul an până la femeia însărcinată și în timpul perioadei de alăptare.
Isomar spray prin acțiunea caracteristică de fluidizare poate fi folosit zilnic pentru a crește umiditatea mucoasei nazale.
În cazul copiilor care nu-și pot sufla singuri nasul Isomar ajută să se păstreze curate marinele, în cazul adulților favorizează un drenaj mai bun al mucoasei nazale.
Isomar spray datorită acțiunii fiziologice este cel mai bun produs pentru utilizare frecventă și prelungită pentru copii și adulți. Poate fi folosit oricând chiar de mai multe ori pe zi.
Isomar spray cu cel de-al doilea tip de nebulizatoare este recomandat pentru curtarea și spălarea urechilor. Previne formarea dopurilor de ceară și staționarea particulelor nedorite posibile cauzatoare de tulburări auditive.
Ajută să mențină conductul auditiv curat în cazul persoanelor cu aparate auditive ( prin nebulizare se previne existența unei presiuni suplimentare la nivelul timpanului.

Administrare:
Nas – 1-2 pulverizări în fiecare narine timp de 2 secunde. Folosiți Isomar spray în poziție verticală pentru a o nebulizare optimă a produsului, permițând obținerea a 300 de nebulizări omogene.
Urechi – pulverizați 1 până 2 ori .
Avertizări:
Recipient sub presiune, se protejează de razele soarelui și nu se expune la o temperatură mai mare de 50°C. Nu perforați și nu aruncați în foc flaconul după utilizare, nu-l țineți la îndemâna copiilor.
Utilizați produsul exclusiv pentru recomandările sale specifice.
Isomar este disponibil și în flaconașe monodoze sterile, ce se pot reînchide și reutiliza, recomandat și pentru spălături oculare și aerosoli terapie, de asemenea flacoane spray no gas 30ml ( Isomar Baby).

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray nazal și urechi cu apă de mare isotonică Isomar, 100 ml, Euritalia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.