Spray împotriva căpușelor, 100 ml, Helpic

9120068320030
9120068320030
1
Spray Buco
Syncodeal Gmbh
Stoc epuizat
2419 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Helpic Spray împotriva căpușelor asigură protecție împotriva insectelor până la 6 ore.
În cazul activităților îndelungate pe un teren unde există pericolul de a se găsi căpușe se recomandă o nouă utilizare după 3-4 ore, în mod special asupra zonelor de piele supuse frecvent frecarii cu îmbrăcămintea (pantaloni și centură).
Datorită compoziției speciale, spray-ul este rezistent la apă și eficace chiar și în cazul transpirației abundente.
Este adaptat utilizării de către copii și persoanele cu pielea sensibilă.
Lichidul se va pulveriza uniform pe corp și se va frecționa ușor.
Utilizare:
Se vor frecționa și părțile corpului acoperite cu materiale subțiri, deoarece căpușele pot pătrunde și sub îmbrăcăminte. Lichidul poate fi utilizat și asupra materialelor textile. Este recomandat să testați înainte gradul de pătare pe o parte ascunsă a materialului.
Prezentare:
100 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray împotriva căpușelor, 100 ml, Helpic

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.