Spray cu protectie solara Bioderma Photoderm SPF 50+, 300 ml

9980047769
9980047769
1
Spray Buco
Stoc epuizat
12897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Faţă și corp. Expunere prelungită la soare.
Textura lejeră, se întinde uniform pe piele.
Lasă pielea suplă și confortabilă.
Textură non-grasă și nelipicioasă.
Se aplică atât pe pielea uscată, cât și pe pielea umedă.
Foarte rezistent la apă și transpirație.
Formulă neparfumată.
Toleranță cutanată și oculară foarte bună.
Testat sub supraveghere dermatologică.
Fotostabil. 
Mod de utilizare:
Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare
(reducerea cantităţii aplicate reduce nivelul de protecţie). Reaplicaţi frecvent după înot, ștergerea cu prosopul sau activitaţi sportive. Pulverizați în palmă, înainte de a aplica produsul pe față. Nu pulverizați asupra ochilor. Produsul se aplică doar pe pielea sănătoasă. A se evita contactul cu hainele. A se folosi de la vârsta de 12 luni. Nu expuneţi bebelușii și copiii mici la soare. Încurajați copiii să poarte îmbrăcăminte protectoare și să folosească produs cu factor de protecție pe zonele neacoperite. Expunerea îndelungată la soare este o ameninţare gravă pentru sănătate. Nu rămâneți timp îndelungat la soare.
Ingrediente:
AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], DIISOPROPYL SEBACATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,
ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, METHYLPROPANEDIOL, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYL METHOXYCRYLENE, C20-22 ALCOHOLS, PENTYLENE GLYCOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, DISODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, PROPYLENE GLYCOL, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, RHAMNOSE, XANTHAN GUM, ECTOIN, TOCOPHEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 518]
Prezentare:
300 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray cu protectie solara Bioderma Photoderm SPF 50+, 300 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.