Spray Anti-Tantari si Capuse Inodor, 100 ml, Zig Zag

9980025919
9980025919
1
Spray Buco
Zig Zag
Stoc epuizat
1497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Spray Anti-Tantari si Capuse Inodor Zig Zag, 100 ml: lotiune spray cu protectie activa de pana la 8 ore impotriva tantarilor si de pana la 5 ore impotriva capuselor. Produsul nu este uleios sau gras si nu pateaza hainele. De asemenea, acesta este eficient si pentru protejarea animalelor de insecte, inclusiv tantari sau capsuse.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza produsul pe piele, de la o distanta de 15 cm, pe partile expuse ale corpului, evitandu-se ochii si gura. Sunt indicate 3 pulverizari de aproximativ 1 secunda pe fiecare antebrat, pana la 2 aplicari pe zi. Se agita bine inainte de utilizare si se repeta aplicarea cand eficienta incepe sa scada. Nu se recomanda copiilor cu varsta mai mica de 2 ani.

Cantitate: 100 ml.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spray Anti-Tantari si Capuse Inodor, 100 ml, Zig Zag

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.