Spersallerg colir 10 ml, Novartis

W58787001
W58787001
1
COMBINATII
Colir
Thea Farma Spa
Stoc limitat
2330 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 16:22

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Spersallerg este o soluţie oftalmică cu acţiune decongestionantă, folosită ca tratament simptomatic al edemului şi hiperemiei conjunctivale din cadrul conjunctivitelor alergice, nespecifice sau catarale şi a iritaţiilor oculare minore. Spersallerg ameliorează senzaţia de arsură, iritaţie, pruritul, inflamaţia şi lăcrimarea abundentă.
Spersallerg este indicat pentru tratament simptomatic al conjunctivitelor alergice sezoniere.
Contraindicații
Hipersensibilitate la nafazolină, clorfeniramină sau la oricare dintre excipienţii enumeraţi la pct. 6.1.
Rinită atrofică;
Glaucom cu unghi închis;
Boli cardiovasculare organice severe; Copii sub 2 ani.
Atenționări
Dacă se suspectează o reacţie alergică tratamentul trebuie întrerupt.
Nu se vor folosi lentilele de contact moi în timpul tratamentului datorită conţinutului în clorură de benzalconiu. Lentilele de contact trebuie îndepărtate înaintea administrării picăturilor şi nu trebuie reaplicate mai devreme de 15 minute.
În cazul persistenţei simptomatologiei medicul va reevalua conduita terapeutică.
Administrarea frecventă poate determina fenomene de toleranţă (lipsa răspunsului terapeutic); de asemenea este posibil un rebound al congestiei mucoasei conjunctivale.
Datorită efectelor simpatomimetice sistemice se impune prudentă în caz de hipertensiune arterială, feocromocitom, boală coronariană, aritmii, anevrism, ateroscleroză evolutivă, diabet zaharat, hipertiroidie, de asemenea la vârstnici.

Mod de administare

Adulţi şi copii peste 2 ani: doza uzuală este de o picătură instilată în sacul conjunctival de 2-3 ori pe zi.

Deşi nu există studii care să evidenţieze eficacitatea şi siguranţa administrării produsului la copii sub 12 ani, experienţa clinică a dovedit că produsul poate fi administrat la copii cu vârsta peste 2 ani.
Pentru a preveni contaminarea picurătorului şi a soluţiei, se va evita atingerea acestuia de pleoape, suprafeţe învecinate sau alte suprafeţe. Flaconul se păstrează închis între administrări.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Spersallerg colir 10 ml, Novartis

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.