Șosete exfoliante Parasoftin, 1 pereche + Crema pentru calcaie Silk Parasoftin, 50ml, Zdrovit

6424835002390
6424835002390
1
Crema
Stoc epuizat
3430 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Șosete exfoliante Parasoftin, 1 pereche, Zdrovit
Parasoftin Șosete Exfoliante reprezintă o soluție inovatoare, practică și eficientă ce permite îngrijirea intensivă și confortabilă a pielii tălpilor.
În funcție de gradul de deteriorare a pielii tălpilor, compoziția Parasoftin penetrează și înmoaie stratul cornos al epidermei și exfoliază călușurile.
Proprietăți:
- complexul de extracte din plante, ureea și alantoina hidratează pielea uscată și susțin regenerarea și reconstrucția epidermei, având efect de netezire și catifelare;
- acizii AHA/BHA stimulează eficient procesele de regenerare și de reînnoire a pielii;
- ingredientele atent selectate asigură hidratarea intensivă a tălpilor, oferind pielii un aspect neted, îngrijit și delicat după aproximativ 7 zile de la utilizare.
Acțiune:
- elimină eficient călușurile piciorului;
- îndepărtează pielea aspră și bătăturile;
- hidratează și catifelează pielea tălpii piciorului.
Ingrediente:
Substanța activă, sub formă de gel, conține: extract de miere, extracte din plante (cactus, par, fructul pasiunii, lămâie, struguri și ananas), uree, alantoina, apă, alcool denatglycol propylen, sodium lactate, acid salicilic, hydrogenated castor oil, menthol, betaina, parfum, citronellol.

Crema pentru calcaie Silk Parasoftin, 50 ml, Zdrovit
Cremă regenerantă pentru picioare, destinată îngrijirii zilnice a pielii foarte uscate și solicitate. Conține un complex de ingrediente naturale active cu acțiune regeneratoare, hrănitoare și hidratantă. Netezește pielea, o înmoaie și întărește bariera naturală a acesteia, protejând-o împotriva iritațiilor. Împrospătează, răcorește și conferă o senzație de confort.
Proprietati:
- Regenerează și hrănește;
- Hidratează și catifelează.

Parasoftin Oferta Sosete Exfoliante

Mod de utilizare:

1. Îndepărtați lacul de unghii și bijuteriile de pe picioare și glezne înainte de utilizare.

2. Tăiați cu atenție ambalajul și repartizați uniform lichidul în șosete.

3. Purtați șosetele timp de 60-90 minute. Pentru un confort sporit, purtați șosete subțiri de bumbac peste cele exfoliante.

4. Clătiți cu grijă picioarele cu apă și săpun.

Mărime universală.

Prezentare:

20 ml x 2


Crema pentru calcaie Silk Parasoftin, 50 ml, Zdrovit

Mod de utilizare:

A se aplica pe pielea curată și uscată a picioarelor. Pentru utilizare zilnică.

Se recomandă aplicarea după utilizarea Parasoftin® șosete exfoliante, doar după finalizarea întregului proces de exfoliere și regenerare a pielii tălpilor.

Ingrediente:

Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter), unt de cupacu (Theobroma Grandiflorum Seed Butter), alantoină, pantenol, extract de miere (Mel extract), extract din cactus (Opuntia Ficus Indica Extract), extract din fructe de păr (Pyrus Communis Fruit Extract), extract din fructul-pasiunii (Passiflora Edulis Fruit Extract).

Prezentare:

50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Șosete exfoliante Parasoftin, 1 pereche + Crema pentru calcaie Silk Parasoftin, 50ml, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.