Slabeste Cu 1 Leu Pe Zi, Cicoare Extract, 60 capsule + Detox Suplu, 60 capsule + Aloe Ferox, 60 capsule, Herbagetica

6425262005695
6425262005695
1
Capsule
Herbagetica
Stoc epuizat
5198 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Inhibă nevoia de dulce, calmează foamea
Silueta la care visezi poate deveni realitate! Nu te gândi la rețete costisitoare sau la medicamente de sinteză care îți pot afecta sănătatea.
Am gândit pentru tine un pachet complet, format din 3 produse: Cicoare Extract + Detox Suplu + Aloe Ferox.
Schema de tratament este și ea foarte simplă: trebuie să iei o capsulă de Cicoare Extract dimineața, una de Detox Suplu la prânz și una de Aloe Ferox seara. Această cură durează 60 de zile, iar rezulatele se vor vedea foarte repede. Cicoarea va reduce apetitul alimentar și pofta de dulciuri, Detox Suplu îți va crește rata metabolismului, iar Aloe Ferox este una dintre cele mai eficiente soluții pentru detoxifierea organismului.
Sfatul nostru este să combini acest tratament cu o alimentație sănătoasă și să faci mișcare în fiecare zi (mers pe jos, mers cu bicicleta, alergat etc.).
Află mai multe despre produsele din pachetul Slăbește cu 1 leu pe zi:
CICOARE EXTRACT
DETOX SUPLU
ALOE FEROX
Detoxifierea este un proces natural și continuu efectuat de organismul nostru prin: ficat, colon, rinichi, plămâni, sistem limfatic și piele. Non-stop, în fiecare zi, corpul lucrează din greu pentru a elimina toxinele din surse interne și externe. Hrănirea organismului cu vitamine și minerale este o modalitate sănătoasă și la îndemână de a vă susține o dietă detox
 Cicoare Extract este un produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 7544/15.03.2013.
Detox Suplu este un produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. AA4684/31.03.2011.
Aloe Ferox este un produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA nr 5110/30.11.2010.
 
Compoziție per 1 capsulă Cicoare extract:
Cicoare (Cichorium intybus) pulbere din rădăcini 180 mg
Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1 57,6 mg
Fibrulină instant cu 91,3% inulină 122,4 mg
Compoziție per 1 capsulă Detox Suplu:
Kelp (Fucus vesiculosus) 280 mg
Chitosan HD (chitină diacetilată) 24,50 mg
Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine 24,50 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine 21 mg   
Compoziție per 1 capsulă Aloe Ferox:
Aloe Ferox pulbere din suc cristalizat 460 mg

Administrare Cicoare extract de 1 capsulă dimineața
Administrare Detox Suplu de 1 capsulă la prânz
Administrare Aloe Ferox de 1 capsulă seara                                   

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Slabeste Cu 1 Leu Pe Zi, Cicoare Extract, 60 capsule + Detox Suplu, 60 capsule + Aloe Ferox, 60 capsule, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.