Sirop Multifruct Fara Zahar, 500 ml, Hypericum

9980033489
9980033489
1
Sirop
Hypericum
Stoc epuizat
1159 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
Produsul ajuta la revigorarea si tonifierea generala a organismului, stimularea imunitatii naturale si detoxifierea organismului. Limiteaza procesele inflamatorii din corp si in special pe cele de la nivel uro-renal. Contribuie la mentinerea bunei functionari a sistemului cardio-vascular. Actiune detoxifianta, diuretica, tonifianta, energizanta, antiseptica, imunomodulatoare.
Compoziție:
apa demineralizata, extract natural din fructe proaspete de: Capsun-(Fragaria moschata), Zmeur-(Rubus idaeus), Mur-(Rubus fructicosus), Merisor-(Vaccinium vitis-idaea), Soc-(Sambucus nigra), Coacaz-negru-(Ribes nigrum), Coacaz-rosu-(Ribes rubrum), conservant-(benzoat de sodiu).
Mod de administrare:
Pentru adulti, doza recomandata este de 3-4 linguri de sirop pe zi, dizolvate in apa minerala. Pentru copii, doza recomandata este de 3-4 lingurite, pe zi. Sunt recomandate cure de 6 saptamani. Nu contine coloranti sau arome de sinteza. A se agita inainte de folosire.
Mod de prezentare:
500 ml
Producător:
Hypericum

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sirop Multifruct Fara Zahar, 500 ml, Hypericum

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.