Sirop Giardino Kids, 60 ml, Onedia

9980037114
9980037114
1
Solutie
Onedia
Stoc limitat
2543 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 12:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar
Ingrediente:
Extract hidroalcoolic din Terminalia chebula 4%, extract hidroalcoolic din Butea monosperma 4%, extract hidroalcoolic din fructe de Embelia ribes 3%, extract hidroalcoolic din fructe de Anason (Pimpinella anisum) 4%, miere polifloră 50%, apă Pi 34.7%, benzoat de sodiu 0.3%.
Substanțele bioactive din produs stimulează peristaltismul intestinal, favorizând eliminarea paraziților intestinali și ouăle acestora, în special a celor de Giardia.
Precauții:
A nu se administra persoanelor cu diabet zahart, precum și persoanelor cu alergie la produsele apicole sau la oricare alt ingredient din compoziția produsului. A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate. A se păstra la frigider și a se consuma în maxim o lună de la desigilare. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos; adăugați exercițiile fizice corespunzătoare și echilibru mental. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produs în UE.

Avantaje
Se administrează doar de 2 ori, în prima zi, dimineața și seara, apoi în ziua a 8-a, dimineața și seara.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sirop Giardino Kids, 60 ml, Onedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.