Silimarina 35 mg, 40 capsule, Laropharm

9980036431
9980036431
1
Comprimate
Laropharm Srl
Stoc epuizat
798 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Fructele de Armurariu (Silybum marianum) contin silimarina, un complex de flavonoide format in principal din silibina, silidianina si silicristina, care actioneaza asupra membranei hepatocitului, prin micsorarea permeabilitatii membranare.
Silimarina ajuta la sinteza proteica normala la nivelul hepatocitului, contribuie la procesul de regenerare naturala a tesutului hepatic si la inlocuirea celulelor uzate. In plus, flavonoidele participa la protejarea organismului de efectele stresului oxidativ, atat prin actiune directa, cat si prin stimularea sintezei de glutation, impiedicand atacul radicalilor liberi generati de substantele hepatotoxice sau de procesele inflamatorii.
Indicatii:
Protejeaza membrana celulei hepatice/ stimuleaza sinteza proteinelor
Creste capacitatea de regenerare a ficatului/ reduce riscul aparitiei calculilor biliari/ favorizeaza digestia
35 mg este un foarte bun stimulent al activitatii ficatului/ impiedica fibrozarea acestuia si contribuie la regenerarea ficatului

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Silimarina 35 mg, 40 capsule, Laropharm

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.