Set Eurovita Omega 3 30comprimate + Calciu 1000mg 30 comprimate, Omega Pharma

9980024444
9980024444
1
Comprimate
Omega Pharma
Stoc epuizat
2499 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Eurovita Concentrat de Omega 3
Intareste sistemul cardiovascular !
Esential in mentinerea nivelului optim de colesterol si trigliceride din sange .
Compozitie / capsula :
Ulei de peste oceanic 1300 mg ; Vitamina E 15 mg ; fara zahar , indulcitori , conservanti , gluten.vitamina D3 20ug/800UI.
Ingrediente:
Ulei de peste oceanic 18/12,capsula(gelatina,glicerol,pectina,apa purificata,clorura de calciu dihidrat),vitamina E(acetat de dl-alfa tocoferol),vitamina D3(trigliceride cu catena medie,colecalciferol 0.1%,dl-alfa tocoferol).Nu contine gluten,fara lactoza.
Indicatii :
Eurovita Concentrat de Omega 3 este util in :
-scaderea colesterolului si a trigliceridelor din sange ;
-buna functionare a sistemului cardiovascular ;
-stimularea circulatiei sanguine ;
-buna functionare a sistemului nervos ;
-scaderea raspunsului inflamator ;
In cazul unei alimentatii dezechilibrate,aportul de acizi grasi saturati si colesterol poate fi prea mare,iar acizii grasi esentiali Omega3 pot fi consumati intr-o cantitate insuficienta.Acizii grasi EPA(acidul eicosapentaenoic)si DHA(acidul docosahexaenoic) sunt printre cei mai importanti acizi grasi esentiali Omega3.
Pestii oceanici precum somonul,heringul si macroul sunt surse valoroase de acizi grasi polinesaturati EPA si DHA.Eurovita Concentrat de Omega 3 plus vitaminele D3 si E asigura un aport suplimentar de acizi grasi EPA si DHA.Consumarea zilnica a unei cantitati de minim 250mg EPA+DHA contribuie la functionarea normala a inimii.
Vitamina D3 ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos si muscular ,la functionarea normala a sistemului imunitar.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Eurovita Calciu 1000mg+ Vitamina D3 cu aroma de lamaie.
Calciul este un mineral esential si o componenta naturala a oaselor si dintilor,impreuna cu fosforul contribuind la mentinerea rezistentei acestora.Dupa varsta de 30 de ani,densitatea osoasa incepe sa scada,din acest motiv este important sa ne preocupam din vreme de mentinerea sanatatii sistemului osos printr-un aport suplimentar regulat,chiar zilnic de calciu si vitamina D3.
Vitamina D3 ajuta la absorbia si utilizarea normala a calciului si fosforului,la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange,la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor,precum si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
Eurocita calciu 1000mg + Vitamina D3 poate fi util in carentele de calciu si vitamina D3 care pot sa apara la adulti din cauza inaintarii in varsta,a unei alimentatii necorespunzatoare,a dietelor sau efortului fizic.De asemenea,se poate administra la copii in perioada de crestere,contribuind la dezvoltarea normala a sistemului osos.
Beneficii:
Mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor
Functionarea normala a sistemului muscular
Mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange
Metabolismult energetic normal
Ingrediente:
Carbonat de calciu, maltodextrina, indulcitor - sorbitol, emulgatori - ulei vegetal hidrogenat si stearat de magneziu, aroma de lamaie, indulcitor - zahar, stabilizator - guma acacia, amidon de porumb, emulgator - ulei vegetal, antioxidant - di-alfa tocoferol, vitamina D3. 
Mod de administrare :
Doza zilnica recomandata: 1 capsula moale, administrata cu o cantitate suficienta de apa ( cc 1/2 pahar )
Prezentare:
30 capsule
Eurovita Calciu 1000mg+ Vitamina D3 cu aroma de lamaie
Mod de utilizare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic este de 1 comprimat masticabil.
Comprimatul trebuie mestecat sau rupt.
Consumul in exces pate produce efecte laxative.
Prezentare:
30 comprimate masticabile

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Set Eurovita Omega 3 30comprimate + Calciu 1000mg 30 comprimate, Omega Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.