Set 2 dispozitive medicale tip seringa pentru lavaj nazal / irigator nazal pentru bebelusi cu varsta minima de 4 luni

6427426003011
6427426003011
1
Dispozitiv
Golden Protect
Stoc limitat
2675 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

 Irigatorul Nazal Optinooz de la Laboratoarele Axamed este un dispozitiv medical special conceput pentru curatarea si curatarea nasului bebelusului. Copiii mici nu stiu inca sa-si sufle singuri nasul, iar nasul le permite sa descopere mirosurile lumii din jurul lor, este de asemenea, un organ major al tractului respirator superior. Prin urmare, este esential sa se asigure o buna igiena si sa se asigure ca aceasta nu este aglomerata, asa cum poate fi cazul in caz de raceala, raceala sau gripa.
Laboratoarele Axamed au creat Irigatorul Nazal Optinooz Cleaner pentru a va permite sa asigurati o igiena nazala optima si blanda pentru copilul dumneavoastra. Se prezinta sub forma unei seringi 2 in 1 pe care o puteti folosi pentru a spala nasul bebelusului cu o solutie salina, de exemplu. Acest lucru va va permite sa curatati cu usurinta nasul bebelusului si sa-l scapati de alergeni, iritanti, bacterii sau virusi care ar incerca sa submineze apararile micutului dumneavoastra. Corpul sau gradat permite o dozare precisa.
Sistemul mecanic natural al seringii va va permite sa sugeti flegma care astupa nasul bebelusului, igienic si delicat. Respiratia bebelusului este apoi facilitata in mod natural, iar somnul si mesele lui nu mai sunt deranjate. Pentru a asigura bebelusului aceste doua actiuni blande, irigatorul nazal Optinooz Cleaner are un varf anatomic foarte moale, astfel incat acest moment de igiena sa nu fie retinut de bebelus.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Set 2 dispozitive medicale tip seringa pentru lavaj nazal / irigator nazal pentru bebelusi cu varsta minima de 4 luni

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.