Servetele umede pentru igiena corporala confort, 50 bucati, Multi Care

9980048801
9980048801
1
Servetele
Medoffice
Stoc limitat
1487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 26 April • 12:52

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Servetelele umede Multi Care asigura ingrijirea si protectia intregului corp pacientilor greu de transportat, imobilizati la pat sau aflati in terapie intensiva. De asemenea, servetelele umede pentru toaletare este solutia ideala atunci cand spalarea traditionala nu este posibila, in cazul drumetiilor in natura sau a deplasarilor pe distante lungi.
Servetelele impregnate se pot utiliza in unitatile sanitare sau de ingrijire, precum ortopedie, terapie intensiva, neurochirurgie, centre de ingrijire varstnici sau centre de ingrijire paliative. Sunt gata de utilizare, nu necesita alte produse de ingrijire. De asemenea, servetelele umede Multi Care pentru igiena corporala nu necesita clatire intrucat lotiunea cu care sunt impregnate se usuca pe piele si formeaza o bariera protectoare. Mentin sanatatea pielii in cazul incontinentei.
Un real ajutor persoanelor care ofera ingrijire pacientilor, utilizand servetelele umede, economisesc timp si energie. Unii pacienti isi pot face singuri igiena personala, fara ajutorul infirmierei.
Din material rezistent si moale la contactul cu pielea, servetelele pentru toaletare Multi Care au dimensiuni generoase, fiind extrem de practice.
Curata si hidrateaza, datorita continutului de substante hidratante si aloe vera. Servetele umede potrivite pentru orice tip de piele.
Formula cu Provitamina B5 si Vitamina E. pH neutru pentru o curatare delicata.
Nu contin parabeni, latex, lanolina sau alcool.
Ingrediente: Apa, tetrasodium EDTA, parfum, Pantenol (Provitamina B5), glicerina, alantoina, acetat de tocoferil (vitamina E), extract de Aloe Barbadensis (extract de aloe vera), extract de floare de Chamomilla Recutita (extract de musetel), digluconat de clorhexidina, dimeticcona, polisorbat 20, fosfat de clorura de linoleamidopropil PG-dimoniu, lauril glucozida, acid citric, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.
Mod de utilizare: Deschideti ambalajul prin locul indicat pe eticheta.
Utilizati un servetel in zona corpului pe care doriti sa o spalati.
Utilizati cate un servetel pentru fiecare zona. Nu sunt necesare utilizarea apei, clatirea sau alte produse de ingrijire.
Aruncati servetelele utilizate la cosul de gunoi.
Instructiuni pentru utilizarea in cuptorul cu microunde:
Optional, servetelele umede pentru igiena corporala se pot incalzi inainte de utilizare la cuptorul cu microunde, introducandu-le pentru 20 secunde, la 700W.
Asigurati-va ca temperatura produsului nu depaseste 40°C.
Forma de prezentare: 50 servetele/ pachet.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Servetele umede pentru igiena corporala confort, 50 bucati, Multi Care

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.