Servetele Umede Multisuprafete Antibacteriene 40 bucati, Touch

9980039086
9980039086
1
Servetele
Sarah
Stoc epuizat
2955 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sunt ideale pentru suprafete, pentru scaune de tratament, instrumente stomatologice, suprafete de lucru si obiecte de inventar din spatii private si zone de sanatate publica.
Cu ajutorul acestor servetele umede puteti dezinfecta rapid si efficient
Solutia din aceste servetele are proprietati detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida, respectand normele europene privind dezinfectia. Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu.
Mod de utilizare: Stergeti cu servetelul umed suprafata care trebuie dezinfectata in asa fel incat aceasta sa ramana umeda. Se lasa sa actioneze timp de 5 minute. Se folosesc atatea servetele cat este nevoie. Nu se clateste.
Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu si saruri cuaternare de amoniu.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Servetele Umede Multisuprafete Antibacteriene 40 bucati, Touch

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.