Ser rehidratant si anti-imbatranire pentru fata si ochi cu colagen si acid hialuronic Beautin Collagen, 30 ml, My Elements

9980024527
9980024527
1
Solutie
Isispharma
Stoc epuizat
9297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:15

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

BEAUTINΤΜ COLLAGEN Face & Eye Serum 30ml este un ser special pentru ten și ochi cu acțiune hidratantă și antiîmbătrânire, cu o textură fină pentru aplicare ușoară și absorbție rapidă.
Conține colagen marin hidrolizat îmbogățit cu acid hialuronic și Matrixyl 3000 brevetat, component cu acțiune clinică dovedită pentru stimularea producerii de colagen
Mai precis, BEAUTINΤΜ COLLAGEN Face & Eye Serum 30ml :
Stimulează sănătatea și frumusețea tenului
Contribuie la hidratarea pielii
Ajută la reducerea ridurilor
Îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii
Conține peptide de colagen cu greutate moleculară scăzută pentru o mai buna absorbtie.
Imbogatit cu Matrixyl 3000
Contine acid hialuronic
Dupa aplicarea serului, pielea ramana matasoasa
Colagenul și acidul hialuronic joacă un rol important în menținerea nivelurilor corecte de hidratare a pielii, precum și pentru aspectul și textura tenului.
Odată cu trecerea timpului se reduce capacitatea organismului de a produce aceste două componente, fapt ce are efecte vizibile asupra tenului, cum ar fi lăsarea pielii și semnele de îmbătrânire precoce, liniile fine și ridurile.
Datorită ingredientelor atent alese, Serul specializat BEAUTINΤΜCOLLAGEN Face & Eye Serum 30ml ajută la prevenirea și reducerea semnelor de îmbătrânire precoce.
Mai precis, conține colagen de înaltă calitate sub formă de peptide și cu greutate moleculară redusă, ceea ce ajută la o mai bună absorbție a acestuia. De asemenea, provine din sursă naturală pură din pește iar cercetările au arătat că organismul uman valorifică mai ușor colagenul de origine marină. Colagenul marin hidrolizat furnizează pielii fractiuni de colagen, amino acizi si peptide care contribuie la regenerarea și fermitatea pielii furnizând de asemenea, protecție anti-rid.
Acidul hialuronic, cunoscut pentru proprietățile lui de revitalizare a pielii, acționează pentru rezultate optime în menținerea nivelurilor de hidratare, a fermității și elasticității pielii. Acidul hialuronic este foarte cunoscut pentru proprietățile sale rehidratante deoarece poate absorbi de 1000 de ori greutatea sa în apă.
Acest ser conține, de asemenea, betaină și Matrixyl 3000, ingrediente care sunt însoțite de mai multe studii clinice individuale pentru eficacitatea lor în domeniul sănătății pielii.
Matrixyl 3000 - un ingredient brevetat -care în mod dovedit sporește nivelurile de colagen din epidermă și deține proprietăți antiîmbătrânire. Matrixylul, o peptida, adica un fragment de proteina, inlesneste patrunderea in pielea cremei si stimuleaza productia proprie de colagen. Nu este suficient ca produsul sa contina toate ingredientele necesare pentru diminuarea ridurilor, acestea trebuie sa patrunda in adancime in piele pentru a-si face efectul. Studii clinice au demonstrat ca Matrixyl ajuta cu adevarat la reducerea liniilor fine de peten, creste fermitatea pielii, ajutand-o cu adevarat sa para mai tanara.
Ingredientele serului specializat BEAUTINΤΜ COLLAGEN Face & Eye Serum 30ml:
conferă hidratare în profunzime
contribuie la reducerea semnelor de îmbătrânire precoce
conferă tenului un aspect ferm și strălucitor
stimulează sănătatea și frumusețea tenului
Ingrediente INCI: Apa, Betaina, Glicerina, Pantenol, Polisorbat -20, Hidroxietilceluloza, Hidrolizat Proteic de Lupin Octenilsuccinat, Fenoxietanol, Gliceril Caprilat, Colagen marin Hidrolizat LMW*, suc de Cucumis Sativus (Castravete), Hialuronat de Sodiu, Butilen Glicol, Carbomer, Alantoina, Palmitol Oligopeptida (Tripeptide-1), Palmitoil Tetrapeptide-7, Parfum, Benzoat de Sodiu, Salicilat de Benzil, Butilfenil MethylPropional, Citronelol, Cumarina, Limonene, Hydroxysohexyl, 3-ciclohexena Carboxaldehida, Hidroxicitronelal, Ethylhexyglycerin.
* cu greutate moleculara scazuta (LMW) pentru absortie mai buna
Nu contine parabeni, ftalati. Daca sunteti insarcinata, alaptati, luati medicam,ente sau suferiti de o afectiune, va rugam sa consultati medicul dumneavoastra inainte de a folosi acest produs.
Mod de utilizare:
•Serul se aplică dimineața și seara pe fața curățată în prealabil și în jurul ochilor. Se întinde cu ușurință și se absoarbe rapid datorită texturii sale fine, lăsând pielea fină și netedă.
•În momentul în care este complet absorbit, peste ser se poate aplica orice alt produs cosmetic.
•DOAR PENTRU UZ EXTERN!
Continut: 30ml
Doza: Se aplica de 2 ori/zi
Pentru rezultate optime, utilizați Beautin Collagen Face & Eye Serum 30ml împreună cu Beautin Collagen 500ml.

Review

General

Tip produs Ser
Zona corporala Ten, ochi
Recomandat pentru Femei
Beneficii Anti-imbatranire, Revitalizant, Hidratant
Tip piele Toate tipurile
Cantitate 30 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ser rehidratant si anti-imbatranire pentru fata si ochi cu colagen si acid hialuronic Beautin Collagen, 30 ml, My Elements

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.