Ser Fiziologic 5ml, 40 fiole, Delphi- Mer Adya

9980039671
9980039671
40
Solutie
Adya Green Pharma
Stoc epuizat
2097 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

DELPHI-MER Ser Fiziologic este un produs din categoria dispozitivelor medicale cu utilizări multiple datorită compoziției sale ( soluție sterilă 0,9% clorură de sodiu).
Se poate utiliza ca atare pentru terapia prin inhalare la sugari, copii și adulți, dar și ca soluție vehicul pentru alte substanțe medicamentoase.
La nivel ocular, reduce disconfortul provocat de condițiile adverse de mediu, cum ar fi mediile cu aer condiționat/încălzire cu aer, mediile uscate, mediile cu fum, etc. Se folosește pentru curățarea suprafeței perioculare înante de aplicarea tratamentelor medicamentoase la acest nivel.
Este utilizat pentru ameliorarea simptomatică a inflamației mucoasei însoțite de secreții (rinită) la nivel nazal.
În cazul rănilor, facilitează eliminarea reziduurilor din plagă și, prin urmare, reduce numărul de microorganisme.
Este recomandat la pacienți de orice vârstă care suferă de bronșiolită, bronșită acută, fibroză chistică și boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC) pentru terapie prin inhalații, singur sau împreună cu alte medicamente.
Instilații oculare și spălaăuri perioculare înainte de tratamente medicamentoase locale, dar și pentru eliminarea disconfortului de la acest nivel provocat de iritarea mucoasei oculare de către diverși factori.
Se recomandă și în cazul rinitelor pentru reducerea inflamării mucoasei nazale (sub formă de spălături nazale cu sau fără irigator).
În tratamentul rănilor și plăgilor este recomandat pentru igiena locală și reducerea riscului de infectare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ser Fiziologic 5ml, 40 fiole, Delphi- Mer Adya

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.