Septocalmin Islandica, 24 Comprimate, Naturalis

5948567007627
5948567007627
1
Comprimate
Naturalis
Stoc epuizat
1835 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Septocalmin Islandica este un supliment care protejeaza mucoasa orala si faringiana. Datorita extractului de Cetraria islandica are un efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale, ajutand la combaterea tusei. Afectarea corzilor vocale sensibile este semnalata de prezenta raguselii. Talul de Cetraria islandica contine cantitati mari de mucilagii hidrosolubile care acopera, protejeaza si hidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului.
Septocalmin Islandica contine compusi care sustin sanatatea bronhiilor si ajuta in caz de tuse. Totodata, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si influenteaza in mod benefic tractul respirator.
Septocalmin Islandica se poate folosi preventiv, pentru a proteja corzile vocale sensibile, nu contine zahar si are un gust placut de coacaze negre.
 Ingrediente
Indulcitori: sirop de maltitol, sorbitol, acesulfam de potasiu; stabilizator: guma arabica; extract apos 4:1 (maltodextrina) din tal de Lichen-de-piatra (Cetraria islandica); regulator de aciditate: acid citric monohidrat; potentia- tor de aroma: coacaze negre; agenti de glazurare: ceara de carnauba, ulei de cocos, ceara de albine; colorant: antocianini.
Mod de utilizare
Adulti si copii cu varsta de peste 3 ani: cate 1-2 drajeuri de supt de mai multe ori pe zi, in functie de necesitate. Drajeurile se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare. Nu se mesteca si nici nu se inghit intregi. Se consuma intre mese.
 Prezentare
O cutie contine doua blistere a cate 12 drajeuri de supt si prospect.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Septocalmin Islandica, 24 Comprimate, Naturalis

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.