Sensodyne Extra Whitening 100ml Oferta cu Ata Dentara, Glaxo

9980034047
9980034047
1
Pasta Dint
Glaxo Smithkline Gsk
Stoc epuizat
1469 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

NOUL Sensodyne Extra Whitening are o formulă îmbunătăţită, dezvoltată pentru a ajuta la albirea dinţilor sensibili, oferind protecţie de lungă durată* împotriva sensibilităţii dentare plus o acţiune superioară pentru albire
Sensodyne Extra Whitening 100 ml:
Protecţie de lungă durată împotriva sensibilităţii dentare** Ajută la redarea albului natural al dinţilor Ajută la îndepărtarea petelor pentru dinţi mai albi Oferă toate beneficiile unei paste de dinţi obişnuite
De ce să alegi pasta de dinţi Sensodyne Extra Whitening pentru albirea dinţilor sensibili?
Dacă ai dinţi sensibili, probabil este din cauza dentinei expuse. Dentina este suprafaţa moale, aflată sub smalţul dintelui. Aceasta este alcătuită din formaţiuni tubulare mici care conduc direct către nervul din centrul dintelui. Din acest motiv, la contactul cu mâncăruri şi băuturi fierbinţi sau reci, poţi simţi durere cauzată de sensibilitatea dentară.
Noul Sensodyne Extra Whitening este special dezvoltat pentru persoanele cu dinţi sensibili care îşi doresc şi albirea dinţilor. Aceasta acţionează în interiorul dintelui pentru a ajuta la desensibilizarea nervilor şi la îndepărtarea petelor pentru dinţi mai albi.
Ața dentară Sensodyne Expanding Floss
Ața dentară Sensodyne Expanding Floss este formată din fibre ce au fost comprimate și acoperite pentru a permite pătrunderea între spațiile dificile dintre dinți. În momentul utilizării aței dentare se mărește volumul fibrei pentru a asigura o curățare mai bună a dinților și gingiilor.
Pasta de dinti Sensodyne Extra Whitening pentru albirea dintilor sensibili
NOUL Sensodyne Extra Whitening are acţiune superioară de albire*.
Noua formulă are o tehnologie îmbunătăţită de albire având ca beneficii îndepărtarea petelor fără o acţiune mai abrazivă asupra dinţilor*. Aceasta înseamnă că, prin periaj de două ori pe zi, Sensodyne Extra Whitening oferă protecţie de lungă durată împotriva sensibilităţii dentare şi dinţi mai albi – ideal pentru albirea dinţilor sensibili.
Ața dentară Sensodyne Expanding Floss
Ingrediente
Nylon 6, Microcrystalline Wax, PEG-32, Copolymer of Ethylene Oxide and Propylene Oxide or Poloxamer 407, Vinyl Acetate/Ethylene Copolymer, Aroma, PTFE, Aqua, PEG-8, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin.
Aromă mentolată. Ingredient activ: fluorură de sodiu 0,03%.
Instrucţiuni de folosire
Folosiţi aţa dentară Sensodyne Expanding Floss pentru curăţarea zonelor greu accesibile chiar şi pentru periuţa de dinţi:
în spaţiul dintre dinţi şi de-a lungul gingiei.
Urmați întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj. După deschidere a se păstra în loc uscat.
Atenţionări:
Este posibil ca la prima utilizare a aţei dentare să se producă o uşoară sângerare a gingiilor, ceea ce este des întâlnit.
 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sensodyne Extra Whitening 100ml Oferta cu Ata Dentara, Glaxo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.