Selmax Blue Sampon antimatreata pentru par normal gras , 200 ml, Advantis

9980048313
9980048313
1
Sampon
Advantis Co
Stoc epuizat
7871 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Properietati:
- Selmax Blue cu actiune dubla este un sampon hranitor cu PH-ul optim, care are grija de parul si scalpul tau, reducand aparitia matretii, a scuamelor vizibile si a mancarimilor cauzate de matreata;
- contine combinatia perfecta de ingrediente de curatare si styling;
- are rol hranitor la nivelul scalpului; Combinatia de argila si mentol are un efect benefic, reducand excesul de sebum, curatand parul si scalpul, oferind rezistenta firului de par.
Mod de utilizare:
Agitati flaconul inainte de utilizare . Aplicati o cantitate mica de produs pe parul umed . Masati usor pe scalp timp de 2, 3 minute pana se formeaza spuma.
Clatiti bine parul. Repetati aplicarea si spalati va bine parul. Recomandare de a se utiliza de 2 sau 3 ori pe saptamana.
Ingrediente:
Sulfura de seleniu 1%:
Limiteaza proliferarea ciupercilor de la nivelul scalpului;
Calmeaza mancarimile;
Grabeste vindecarea iritatiilor;
Argila:
Absoarbe excesul de sebum de la nivelul scalpului;
Mentol:
Stimuleaza circulatia periferica de la nivelul scalpului , ofera o senzatie de racorire, curatand scalpul si parul.
Precautii:
Contine sulfura de seleniu. Evitati contactul cu ochii sau pielea deteriorata! In caz de contact cu ochii, clatiti imediat! Evitati contactul cu bijuteriile!
Nu aplicati cu 2 zile inainte sau dupa colorare, indreptare sau permanentare! A nu se folosi pe copii! A nu se lasa la indemana copiilor! Doar pentru uz extern!
Prezentare:
200 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Selmax Blue Sampon antimatreata pentru par normal gras , 200 ml, Advantis

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.