Seleniu Organic din drojdie, 30 capsule, Remedia

9980045110
9980045110
1
Capsule
Remedia
Stoc epuizat
958 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Seleniu organic din drojdie
Supliment alimentar
Lynside® Forte Se+ 2000 este numele de marcă al unui produs obținut din culturi de drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) și conținând seleniu organic, predominant sub formă de L-selenometionină. Biodisponibilitatea seleniului organic este mai mare decât a formei anorganice și se estimează a fi absorbit mai mult de 90% în corpul uman. În urma absorbției, seleniul din selenometionină este încorporat în mușchii scheletici, ficat, eritrocite, albumine plasmatice.
Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a glandei tiroide, la spermatogeneza normală. De asemenea, seleniul contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor.
Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) este o ciupercă de dimensiuni microscopice care conține vitamine (mai ales din complexul B), aminoacizi esențiali, săruri minerale și proteine. Drojdia de bere are efect regenerator asupra organismului, ajută la îmbunătățirea stării generale și aduce un surplus de energie. Întărește sistemului imunitar, reface flora intestinală.
Efecte:
Seleniu organic din drojdie este un suplimentar natural care contribuie la menținerea sănătății organismului. Acesta susține funcționarea normală a sistemului imunitar și a glandei tiroide, ajută la menținerea sănătății părului și a unghiilor, stimulează capacitatea de procreare în cazul bărbaților.
Ingrediente/capsulă:
Lynside® Forte Se+ 2000 (drojdie uscată inactivată / Sachharomyces cerevisiae, furnizând 200mcg Se organic / 364%DZR*) - 100mg, celuloză microcristalină (agent de încărcare), gelatină (capsulă), ștearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant).
*Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/EC
Mod de administrare:
1-2 capsule pe zi, înainte de masă, luate cu o canitate suficientă de lichid.
Prezentare:
30 capsule

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Seleniu Organic din drojdie, 30 capsule, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.