Scutece PAMPERS Pure Protection nr 1, Unisex, 2-5 kg, 35 buc

9980037201
9980037201
1
Scutece
Pampers
Stoc epuizat
3302 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Scutecele Pampers Pure ofera cea mai fina si delicata protectie, perfecta pentru pielea bebelusului tau, fiind realizate din bumbac premium, 0% parfum, fara albire cu clor si latex*. Pentru ca bebelusul tau merita cea mai buna ingrijire, scutecele Pampers Pure sunt hipoalergenice si testate dermatologic, oferind pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. Multumita indicatorului de umezeala poti vedea cu usurinta cand bebelusul tau are nevoie sa fie schimbat. Acestea au modele adorabile pe care tu si bebelusul tau le veti indragi de la prima privire.

0% parfum, latex*, albire cu clor

Pentru ca pielea bebelusului tau merita cea mai delicata ingrijire, scutecele Pampers Pure au 0% parfum, fara albire cu clor sau latex*.

*latex din cauciuc natural

Realizate din bumbac premium si fibre moi pe baza de plante
Scutecele Pampers Pure sunt realizate din bumbac de calitate superioara si fibre moi pe baza de plante, perfecte pentru pielea delicata a bebelusului tau.
Protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii
Pampers Pure ofera o ingrijire fara compromisuri pentru bebelusul tau, pastrandu-i pielea uscata pana la 12 ore.
Vezi cand trebuie schimbat
Indicatorul de umezeala se coloreaza in albastru pe masura ce scutecul se umple, astfel incat tu sa stii cand copilul tau trebuie schimbat. Mai putine griji pentru tine, mai mult confort pentru cel mic.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Scutece PAMPERS Pure Protection nr 1, Unisex, 2-5 kg, 35 buc

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.