Scutece, Nr 2, ProCare, 36 bucati, 3-6 kg, Pampers

99100668431
99100668431
1
Scutece
Pampers
Stoc epuizat
2729 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:09

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Pampers ProCare este conceput pentru a oferi o formulă dermatologică menită să protejeze pielea de umezeală excesivă și iritare datorită ingredientelor de îngrijire a pielii cu 50% mai multe, Premium Care și un strat unic Absorb-Away Layer, proiectat să absoarbă rapid urina și scaunul moale.
Pe stratul superior a scutecului Pampers ProCare există patru dungi de balsam.
Cu temperatura corpului și mișcarea copilului, balsamul se extinde pe pielea bebelușului, creând un strat subțire, ușor, de protecție împotriva umezelii excesive și a iritanților.
Studiul clinic efectuat pe copii, a arătat că scutecele tratate cu balsam au fost asociate cu o reducere semnificativă a severității eritemului și a erupțiilor cutanate, comparativ cu produsul de control (fără balsam).

Stratul unic de absorbție al Pampers absoarbe rapid urina și chiar și scaunul moale prin găuri în formă de pâlnie, împingând murdăria în miezul scutecului în care sunt blocate, împiedicând umezirea pielii bebelușului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Scutece, Nr 2, ProCare, 36 bucati, 3-6 kg, Pampers

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.