Scutece adulti Seni Super Quatro Medium, 10 bucati

9980035902
9980035902
1
Tampoane
Seni
Stoc epuizat
4897 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Scutece pentru incontinenta Seni Super Quatro Medium, 10 buc
Scutece Premium pentru incontinenta medie si grava, recomandate pentru dimensiuni talie 75-110 cm.
9 picaturi - capacitate foarte mare de absorbtie. Suprafata naturala AIR, ce permite pielii sa respire. Fara elemente din latex. Odour Stop - neutralizeaza mirosul neplacut.
10 buc in pachet
Gama de produse Seni a pornit initial cu un singur produs, pentru ca ulterior sa se extinda intr-o gama variata de produse absorbante, pentru ingrijirea pielii si produse complementare. Gama Seni cuprinde absorbante urologice pentru femei si barbati, absorbante urologice cu forma anatomica, scutece absorbante, scutece absorbante tip chilot, aleze igienice si produse speciale pentru ingrijirea pielii.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Scutece adulti Seni Super Quatro Medium, 10 bucati

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.