Sare De Baie Cu Ovaz & Scortisoara, 350g, Savonia

9980038796
9980038796
1
Granule
Savonia
Stoc epuizat
1458 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sare de Baie cu Ovaz si Scortisoara Savonia, 350g: produs de ingrijire corporala pe baza de sare naturala din salina Praid, bogata in minerale precum sodiu, calciu, potasiu, magneziu etc, ce relaxeaza musculatura si lasa pielea proaspata si catifelata, fiind de asemenea benefica pentru sistemul nervos. Ovazul regleaza pH-ul pielii si o protejeaza impotriva iritatiilor, prevenind aparitia eczemelor si a psoriazisului, iar uleiul esential de scortisoara are efect antibacterian si confera produsului o aroma calda, picanta si fermecatoare.

Ingrediente: sare din salina Praid, ovaz, pudra de scortisoara, ulei esential de scortisoara

Mod de utilizare: se adauga 2-3 linguri de produs in apa pentru baie.

Cantitate: 350 g.

Brand: Savonia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sare De Baie Cu Ovaz & Scortisoara, 350g, Savonia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.