Sare De Baie Cu Goji & Palmarosa 350g, Savonia

9980038794
9980038794
1
Granule
Savonia
Stoc epuizat
1487 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:10

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Sarea din Salina Praid este încărcată cu o multitudine de minerale naturale precum magneziu, potasiu, calciu, sodiu, brom, care ajută sistemul nervos, relaxează mușchii și catifelează pielea.

Compoziția de vitamine (B și C), minerale și aminoacizi care se regăsește în fructele goji este extrem de eficientă în lupta împotriva radicalilor liberi, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii. Uleiul esențial de palmarosa, o aromă dulce-florală de neuitat, creează un efect pozitivant, tonic al sistemului nervos.

Ingrediente: Sare din Salina Praid, goji, ulei esențial de palmarosa

INCI: sodium chloride, lyceum barbarum fruit extract, cymbopogon martini oil

Mod de utilizare: Presărați două-trei linguri de produs în apa din cadă sau într-un vas cu apă caldă.

Mod de păstrare: A se păstra la temperaturi cuprinse între 0-25°C

Greutate neta: 250 g

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Sare De Baie Cu Goji & Palmarosa 350g, Savonia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.